ارزیابی و تعیین استراتژی بازاریابی بهینه : یک روش تصمیم گیری با ANP و TOPSIS(مطالعه موردی : رتبه بندی استراتژی های بازاریابی شرکت سایپا یدک)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی دانش و فناوری هزاره سوم اقتصاد ، مدیریت و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: TCCONF05_072
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 308
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده
هدف این پژوهش تعیین چارچوبی برای انتخاب بهترین استراتژی بازاریابی برای کمک به مدیران می باشد. تصمیم گیری یکی از وظایف مهم مدیریت در سطوح مختلف به شمار می رود. برای تعیین این چارچوب از تکینیک های تصمیم گیری MCDM استفاده شده است. تصمیم گیری چندمعیاره MCDM مجموعه ای بزرگ از حوزه تحقیق در عملیات است که به مدیران برای اخذ تصمیم براساس معیارهای متعدد و متضاد کمک میکند بطوری که در ابتدا جهت تعیین رابطه میزان وابستگی بین عوامل و تعیین وزن معیارها از تکنیک ANP سپس برای رتبه بندی از تکنیک TOPSIS استفاده شده است.معیارهای مورد بررسی در این پژوهش عبارتند از: قابلیت های مدیریتی، قابلیت های ارتباط با مشتری، قابلیت های نوآوری در بازار، دارایی های منابع انسانی و دارایی های اعتباری و حسن شهرت.بر اساس نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل اطلاعات، به شرکت سایپا یدک توصیه می شود که با توجه به نقاط قوت خود و نیاز بازار، وارد کسب و کارهای جدید شود; چرا که این شرکت در توسعه شبکه خدمات تا حدی توسعه یافته همچنین از سهم بازار خوبی برخوردار است. همچنین با توجه به نتایج تحلیل فرآیند شبکه می توان گفت مهمترین عامل برای انتخاب بهترین استراتژی بازاریابی، قابلیت نوآوری، قابلیت مدیریتی و کیفیت خدمات شرکت مورد بحث بوده که این شرکت جهت کسب مزیت رقابتی می تواند بر روی انها سرمایه گذاری موثری انجام دهد.کلیدواژه ها
استراتژی بازاریابی ، MCDM، ANP ، TOPSISمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر فرهنگ سازمانی بر پیشگیری از تقلب: ارتباط آن با مثلث تقلب، سوت زنی و حسابرسی
- بررسی تاثیر مدیریت دانش بر تفکر استراتژیک منابع انسانی در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
- الگویی برای برنامه ریزی و ارزیابی پارک های علم و فناوری مبتنی بر مدل منطقی
- جایگاه زنان در حسابداری و حسابرسی: مروری بر چالش ها و مسیر رو به جلو
- تحلیل عوامل موثر بر گرایش مشتریان به استفاده از محصوالت اعتباری ( BNPL )
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.