بررسی مفهوم نمادین » شب « در اشعار فروغ فرخزاد و سهراب سپهری

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی زبان و ادبیات فارسی
  • کد COI اختصاصی: ADABICONF05_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 312
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صونا ارشادی

فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی ازدانشگاه آزاد واحدمهاباد

چکیده

شب پیوسته عنصر مهم و برجسته در دیدگاه شاعران در طول سال ها و قرن ها بوده است .و شاعران به این واژه از چشم انداز های گوناگونی نگریسته اند در این مقاله که به شیوه ی تحلیلی بر اشعار دو تن از شاعران معاصر ( سهراب سپهری و فروخ فرخزاد) صورت گرفته، بر آنیم ضمن بررسی معنای شب در طی دوران متفاوت به تجزیه و تحلیل معنای نمادین حاصل از آن در اشعار شاعران نامبرده بپردازیم. در این مقاله که به روش تحلیلی اندیشه ها و نماد های متفاوت در اشعار شاعران نامبرده ارزیابی شده و شعرهایی که واژه ی شب داشته اند واکاوی گشته و می توان گفت که سهراب سپهری و فروغ فرخزاد به طور خودآگاه یا نا خودآگاه از واژه ی شب به عنوان نماد های متفاوت چون ابهام / تنهایی / مرگ / نا امیدی و ...استفاده کرده اند.

کلیدواژه ها

سهراب سپهری – شب – فروغ فرخزاد – نماد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.