تحلیل اثرات هوش مصنوعی بر آموزش مجازی دانش اموزان در دوران کرونا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی
  • کد COI اختصاصی: CEITCONF05_045
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 454
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهران پاک روان

کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه بین المللی چابهار ایران

چکیده

این تحقیق با عنوان هوش مصنوعی و کاربردهای آن در آموزش مجازی دانش آموزان در دوران کرونا در پی آنست که ضمن تبیین مفهوم هوش مصنوعی کاربردهای آن را در آموزش مجازی مورد بررسی قرار دهد. برای رسیدن به این مقصود ابتدا تعاریفی از هوش مصنوعی ارایه گردیده و در ادامه کاربردهای متعدد هوش مصنوعی در ابعاد گوناگون، بویژه در آموزش مجازی بررسی شده است. روش تحقیق به صورت کتابخانه ای مورد استفاده قرار گرفت. یافته های تحقیق نشان داد که دانش آموزان می توانند موارد مرتبط و جالب پیرامون مفهومی خاص را که در کلاس تدریس می شود با هم به اشتراک بگذارند. علاوه بر این نهایتا مشارکت دانش آموزان در کلاس به خود آنها بستگی دارد وهوش مصنوعی تنها می تواند در ما این اطمینان خاطر را ایجاد کند که مشارکت دانش آموزان به نحوه احسنت صورت می گیرد. هوش مصنوعی منجر به شکوفا شدن خلاقیت دانش آموزان و معلم ها شده است. می توان برای دانش آموزان تکالیفی مبتکرانه وخارج از کتاب تعیین نمود. فعالیت های که جلوه گر توانمندی ها و دانش آنها ورای کتاب درسی شاناست ودر عوض باعث افزایش اعتماد به نفس آنها در درس هایشان می شود. بنابراین معلمان نیز می توانند استعداد دانش آموزان را در سنین بسیار پایین کشف کنند.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی، آموزش مجازی، دانش آموزان دوران کرونا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.