جنبش عدالت خواهی در مکتب حاج قاسم سلیمانی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نخستین همایش بین المللی علمی و فرهنگی تاریخ و ادبیات پایداری در مکتب حاج قاسم
  • کد COI اختصاصی: SCCHR01_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 598
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فهیمه مومنی

کارشناسی ارشد، حسابداری، دانشگاه غیرانتفاعی مقدس اردبیلی. اردبیل، ایران

یانار مومن

کارشناسی ارشد، مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، اردبیل، ایران

رویا درگاهی فر

کارشناسی ارشد، حسابداری، دانشگاه غیرانتفاعی نوین. اردبیل، ایران

چکیده

مکتب شهید سلیمانی را می توان از خلق محمدی و راه و منش حسینی دانست که باعث شد عملکرد این فرمانده بزرگ در جهان برجسته شود. حاج قاسم یکی از صدها بزرگ مردانی است که در سایه مکتب امام و رهبر انقلاب رشد کردند. مکتب این شهید والامقام مجموعه ای از خصوصیات عقلانی، اعتقادی، اخلاقی و فرهنگی می باشد. سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از شخصیت های برجسته و تاثیرگذار در منطقه اسلامی هستند که زندگی جهادی را هیچ وقت ترک نکردند و صاحب سبک در وادی تربیت جهادی هستند، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی یک الگوی کامل در پشتیباتی از ولایت، حرکت در مسیر انقلاب اسلامی و شجاعت در مقابل دشمنان اسلام و انقلاب است. هدف تحقیق حاضر، بررسی جنبش عدالت خواهی در مکتب شهید سلیمانی می باشد. برای انجام تحقیق از روش کیفی تحلیل مضمون استفاده شده است. جهت گردآوری داده ها و اطلاعات از اسناد و مدارک منتشرشده در پایگاه اطلاعاتی شهید سلیمانی اعم از کتاب، مقاله، سخنرانی، روزنامه و ... و همچنین از بیانات و فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله العالی در زمینه اخلاق سیاسی و اعتقادی و همچنین مکتب شهید سلیمانی استفاده و مورد تحلیل قرار گرفتند. دادهها شامل دو مقوله اصلی در قالب ویژگی های شخصیتی، ویژگی های مکتبی طبقه بندی شدند. این تحقیق با مراجعه به محتوای موجود از زندگی شهید سلمانی و وصیت نامه این شهید والا مقام، مضامین سیاسی و عدالتی محوری ایشان استخراج شده است. به طوریکه با شناخت اصول ایشان میتوان در درجه نخست مکتب و سپس راز شهادت و در نهایت سلیمانی شدن را آموخت و نظریه پردازی کرد.

کلیدواژه ها

مکتب سردار حاج قاسم سلیمانی، عدالت خواهی، شاخص های شخصیتی حاج قاسم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.