بررسی رابطه سبک های انگیزشی- تشویقی با مشارکت اولیاء در بین مدیران مدارس شهرستان چابهار

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در روانشناسی،علوم اجتماعی،علوم تربیتی و آموزشی
  • کد COI اختصاصی: ICPSE06_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 305
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

تیمور خدیر

کارشناس مدیریت و برنامه ریزی آموزشی، معلم روستای دیرمان

مریم میرمرادزهی

کارشناس مدیریت و برنامه ریزی آموزشی، دانشجویی کارشناسی ارشد

لقمان تابه زر

کارشناس مدیریت و برنامه ریزی آموزشی، سربازمعلم روستای رودیگ کریم بخش

عبدالحمید پهلوسای

معاون پرورشی مدارس غیر دولتی پسرانه دوره اول متوسطه ساحل آزاد، منطقه آزاد، شهر چابهار

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه سبک های انگیزشی- تشویقی با مشارکت اولیاء در بین مدیران مدارس شهرستان چابهار انجامشده است. روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی بوده است. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه مدیران مدارس دخترانه و پسرانه مقطع متوسطهاول و دوم شهرستان چابهار در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ به تعداد ۱۱۷ نفر می باشد. که براساس فرمول کوکران ۹۲ نفر با روش نمونه گیریتصادفی ساده به عنوان نمونه انتخاب شده اند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه ۳۶ سوالی سبک های رهبری انگیزشی- تشویقی بس وآولیو (۲۰۰۰) با روایی ۰/۸۱ و پایایی ۰/۷۲ و پرسشنامه ۳۰ سوالی مشارکت اولیاء قدسی و همکاران (۱۳۹۶) با روایی ۰/۸۱ و پایایی ۰/۸۵ استفاده شده است. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار spss۲۳ انجام گرفته و از آماره های توصیفی و استنباطی مثل میانگین، انحراف معیار، و ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی چند گانه استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان داده: بین سبک های انگیزشی- تشویقی با مشارکتاولیاء در بین مدیران مداس رابطه مستقیم و معنی داری وجود دارد، همچنین بین نفوذ آرمانی، ترغیب ذهنی، انگیزش الهام بخش، ملاحظاتفردی، پاداش های مشروط، مدیریت فعال با مشارکت اولیاء رابطه مستقیم و معنی داری وجود دارد، بین مدیریت منفعل با مشارکت اولیاء رابطهمعکوس و معنی داری وجود دارد و انگیزش الهام بخش بهترین پیش بینی کننده میزان مشارکت اولیا مدیران می باشد.

کلیدواژه ها

سبک های رهبری، انگیزشی، تشویقی، مشارکت اولیاء، مدیران، مدارس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.