بازسازی تیغه های نوردی از جنس فولاد ۱.۲۵۵۰ توسط فرآیند SMAW با استفاده از الکترود E۶UM۶۰

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی جوشکاری و آزمایش های غیرمخرب و بیست و دومین کنفرانس ملی جوش و بازرسی و یازدهمین کنفرانس ملی آزمایش های غیرمخرب
  • کد COI اختصاصی: INCWI22_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 266
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکبر عباسیان

دانشجوی کارشناسی ارشد ،دانشگاه شهرکرد، دانشکده مهندسی مواد

حسن شریفی

استادیار، دانشگاه شهرکرد، دانشکده مهندسی مواد

محمد عرفان منش

پژوهشگر مجتمع دانشگاهی مواد و فناوریهای ساخت دانشگاه مالک اشتر اصفهان، ایران

چکیده

سایش قطعات و تجهیزات صنعتی در مجموعه های صنعتی یکی از مهم ترین معضلات بخش صنعت و معدن می باشد و کمتر صنعت گری است که درگیر این مسئله نباشد. سایش در شرایط حاد و بحرانی می تواند باعث شکست و از کارافتادگی قطعه و دستگاه گردد که در این صورت هزینه های سنگینی به دوش تولیدکنندگان ناشی از توقف و عقب افتادگی تولید می گذارد. در این پژوهش اعمال یک سطحفلز سخت توسط فرآیند SMAW با استفاده از الکترود E۶UM۶۰ ۱۵۲ روی فلز پایه ی ۱.۲۵۵۰ بررسی شد. پارامترهای مختلفی نظیر نوع الکترود ،زیرلایه رقیق کننده، پیش گرمایش ، پس گرمایش و همچنین عملیات حرارتی در نمونه های مختلف انجام شد و بهترین نتایج مورد ارزیابی و بررسی قرارگرفت. نمونه هایی بشکل قرص به قطر ۵۰ میلیمتر با روش بهینه بدست آمده تهیه شد و پس از جوشکاریو عملیات حرارتی تست سایش برای نمونه های جوشکاری شده و نمونه خام بعنوان نمونه شاهد انجام شد و نتایج مقایسه گردید. مشاهده گردید نمونه تعمیر شده از نظر مقاومت سایشی و مقدار سختی از نمونه خام شرایط بهتری دارد. با بررسی نتایج و تحلیل داده ها میتوان بخش بزرگی از فولادهای ابزار آسیب دیده را تعمیر و دوباره به خط تولید بازگردانید.

کلیدواژه ها

روکش کاری، بازسازی، جوشکاری SMAW ، الکترود E۶UM۶۰

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.