ارزیابی عملکرد دولت در اجرای سیاست های تمرکز زدایی و سلامت نظام اداری دستگاه های اجرایی استان آذربایجان غربی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین همایش ملی اقتصاد، مدیریت و مهندسی مالی با تاکید بر تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها
  • کد COI اختصاصی: EMFECONF01_108
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 254
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدطاهر پیغمبری

دانشجوی دکترای مدیریت دولتی

شیوا حبیب زاده

دکترای مدیریت آموزشی،

فوزیه سلطانی

کارشناسی ارشد، مدیریت برنامه ریزی آموزشی

لیلا ازمیری

کارشناسی ارشد، آموزش ابتدایی،

چکیده

هدف اصلی این پژوهش ارزیابی عملکرد دولت در اجرای سیاست های تمرکز زدایی و سلامت نظام اداری می باشد. جامعه آماری این پژوهش را دستگاه های اجرایی استان آذربایجان غربی تشکیل می دهد. روش تحقیق در این پژوهش، توصیفی و از نوع همبستگی می باشد. برای گردآوری اطلاعات از گزارشهای سالانه ی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان آذربایجان غرب ی و همچنین پایگاه داده های اینترنتی استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل در این پژوهش از تکنیک های آمار توصیفی مانند نمودار ستونی، فراوانی و درصد و آمار استنباطی مانند آزمون ویلکاکسون و رگرسیون لجستیک استفاده شده است. نتایج و یافته های تحقیق نشان می دهند که: از ۴۴ اداره و سازمان مورد مطالعه، تنها یک سازمان از نظر عملکرد، در وضعیت ایده آل بود، یک سازمان هم دارای وضعیت خوب بود، ۲۳ سازمان وضعیت متوسط داشته و در نهایت وضعیت ۱۹ سازمان ضعیف بود. ۳۲ سازمان از منظر تمرکز زدایی در وضعیت ایده آل بوده و ۱۲ سازمان دارای وضعیت ضعیف میباشند و تعداد ۱۳ سازمان از نظر سلامت نظام اداری در وضعیت ایده آل بود، ۵ سازمان هم دارای وضعیت خوب بود، ۱۷ سازمان وضعیت متوسط داشته و در نهایت وضعیت ۹ سازمان ضعیف بود. در کل، نتایج به دست آمده نشان داد که اجرای سیاست های تمرکز زدایی و سلامت نظام اداری در دستگاه های اجرایی استان آذربایجان غربی در بهبود عملکرد دولت در بعضی موارد تاثیرگذار بوده و در بعضی موارد تاثیرگذار نبوده است.

کلیدواژه ها

ارزیابی عملکرد دولت؛ سیاست های تمرکز زدایی؛ سیاست های سلامت نظام ادا ری، دستگاه های اجرایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.