مروری بر مفهوم یادگیری معکوس در کلاس های درس مجازی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مدرسه آینده
  • کد COI اختصاصی: FSCHOOL02_313
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 356
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فهیمه شکراللهی علاف

دانشجوی کارشناسی ارشد تحقیقات آموزشی، دانشگاه محقق اردبیلی

مهدی معینی کیا

دانشیار گروه علوم تربیتی، دانشگاه محقق اردبیلی

عادل زاهدبابلان

استاد گروه علوم تربیتی، دانشگاه محقق اردبیلی

تقی اکبری

استادیار گروه علوم تربیتی، دانشگاه محقق اردبیلی

چکیده

بخش های مختلف جامعه از جمله حوزه آموزش به شدت تحت تاثیر رشد سریع تکنولوژی و فناوری اطلاعات قرار گرفته اند. استفاده از فناوری های نوین اطلاعات و ارتباطات در حوزه آموزش مجازی ، می تواند یکی از روش های مناسب در هنگام نبود آموزش حضوری و چهره به چهره باشد. در شرایط فعلی جوامع که بیماری کرونا بر زندگی مردم سایه افکنده، مطلوبست که از این فناوری ها و روش های یادگیری نوین، همچون روش تدریس معکوس ، برای امر آموزش استفاده شده و در جهت بهبود و تقویت روش های تدریس در فضای مجازی گام هایی برداشته شود. با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی می توان انتظار داشت که در آینده مدارس به این سمت و سوق پیش بروند که آموزش ها در فضای مجازی و به صورت یادگیری معکوس صورت گیرد. در مقاله حاضر که به صورت کتابخانه ای و با استفاده از کتاب ها، مقاله ها و گزارش های علمی داخلی و خارجی مرتبط و تحقیقات به عمل آمده در این حوزه بدست آمده، مروری بر چگونگی روش تدریس معکوس و آموزش در فضای مجازی خواهیم داشت و به تاریخچه آموزش مجازی و سیر تکاملی این شیوه اشاره خواهیم کرد. هدف از ارائه ی این مقاله ضرورت استفاده از روش های تدریس معکوس در تدریس به شیوه ی مجازی می باشد.

کلیدواژه ها

یادگیری معکوس، فضای مجازی، روش های یادگیری، ویروس کرونا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.