ارتباط اضطراب رایانه با بکارگیری خدمات و تجهیزات فناورانه در مربیان مدارس فوتبال شهر تهران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی تازه های پژوهش در علوم ورزشی
  • کد COI اختصاصی: SPORTC05_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 106
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیما تکلو

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی گروه مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران

چکیده

در عصر حاضر فناوری اثربخش ترین ابزار به حساب می آید. فناوری در تمام حوزه های علمی از جمله علوم ورزشی و ورزش تاثیرگذار بوده است. رایانه وضریب نفوذ گسترده آن در دنیای امروز باعث شده که هر کسی به نحوی با این فناوری درگیر شده و با آن سروکار داشته باشد. این تقاضای رو به رشد نسبت به فناوری رایانه برای بسیاری از افراد با استرس و اضطراب همراه است (محمدی، .(۱۳۹۲ هدف از تحقیق حاضر ارتباط اضطراب رایانه با بکارگیری خدمات و تجهیزات فناورانه در مربیان مدارس فوتبال شهر تهران می باشد.روش شناسی: این تحقیق از نظر نوع همبستگی، از نظر هدف کاربردی و از نظر روش اجرا میدانی میباشد. جامعه تحقیق شامل کلیه مربیان مدارس شهر تهران در سال ۱۴۰۰ میباشد. نمونه آماری طبق جدول مورگان ۱۸۹ نفر که به صورت تصادفی - مرحله ای انتخاب و نظرخواهی خواهد شد. ابزار سنجش متغیرهای این پژوهش شامل دو پرسشنامه اضطراب رایانه باندالوس و بنسون(۱۹۹۰)۱ شامل ۲۰ سوال، خدمات و تجهیزات فناورانه رجبلو (۱۳۹۶) شامل ۲۰ سوال استفاده شد. مقیاس اندازه گیری این پرسشنامه از نوع پنج ارزشی لیکرت (از سطح کاملا مخالفم تا سطح کاملا موافقم) میباشد.نتایج: براساس یافته ها در بخش اضطراب رایانه، هر ۲ بعد، گرایش مثبت (۰/۹۵) و گرایش منفی (۰/۹۴) به ترتیب دارای نقش معناداری در تبیین اضطراب رایانه داشتند. در بخش خدمات و تجهیزات فناورانه، هر ۲ بعد، تجهیزات فناورانه (۰/۹۵) و خدمات فناورانه (۰/۹۲) به ترتیب دارای نقش معناداری در تبیین اضطراب رایانه داشتند. همچنین براساس تحلیل مسیر مشخص شد که اضطراب رایانه با ضریب ۰/۶۰ درصد، اثر مثبت و معنی داری (۲۰/۳۱) بر بکارگیریخدمات و تجهیزات فناورانه در مربیان مدارس فوتبال شهر تهران دارد.بحث و نتیجه گیری: یافته های پژوهش حاضر با محققانی همچون رستگار (۱۳۹۵) و محمدی (۱۳۹۲) همسو می باشد. لازم است نگرش مربیان نسبت به اضطراب رایانه را به سمت مثبت هدایت شود وخود را متقاعد کنند که فناوری اطلاعات نه تنها جنبه منفی ندارد و بلکه جنبه های مثبتی چون سهولت در انجام کارها، سرعت و دقت بیشتر در کار، اطمینان در انجام کار و حل مسائل جدید را به دنبال خواهد داشت. برای اینکه مربیان فوتبال بتوانند همتراز با دیگر کشورهای پیشرفته در زمینه فوتبال قدم بردارند و بتوانند عملکرد تیم های فوتبال را ارتقا دهند الزام آور است که طبق فناوری روز دنیا و با تجهیزات و خدمات فناورانه خود را وفق دهند و جنبه مثبت فناوری و را درک کنند.

کلیدواژه ها

اضطراب رایانه، خدمات، تجهیزات، فناورانه، فوتبال.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.