بررسی پیرولیز ضایعات کشاورزی و ترکیبات آنها با تمرکز بر تولید محصولات با ارزش افزوده بالا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در علوم و مهندسی شیمی
  • کد COI اختصاصی: CCES14_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 312
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشید فاخری

دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران).

تقی عبادی

دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران).

رضا مکنون

دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران).

چکیده

با افزایش روز افزون ضایعات کشاورزی در جهان و همچنین معایب و مشکلات زیست محیطی آنها، توجه بیشتری را در جوامع بین المللی به خود جلب کرده است. بنابراین، روش های مناسبی برای مدیریت پسماندهای کشاورزی باید مورد استفاده قرار گیرند. علاوه بر این، زیست توده به عنوان یکی از بزرگترین منابع انرژی پایدار جهان، دارای منابع انرژی جایگزین بیشماری است که در اشکال متنوعی در سراسر جهان موجود است و به دلیل در دسترس بودن، فواید بیشمار اقتصادی و زیست محیطی، از آن میتوان برای جایگزین کردن سوختهای فسیلی استفاده کرد. یکی از روشهای مناسب برای این منظور، استفاده از فن آوری پیرولیز است که از طریق آن می توان این نوع از ضایعات کشاورزی را به مواد با ارزش افزوده بالا و سوخت زیستی تبدیل نمود. در این مقاله با بررسی منابع علمی مختلف و با توجه به آمار و اطلاعات موجود، به اهمیت پیرولیز ضایعات کشاورزی به عنوان روشی برای مدیریت پسماند، پرداخته خواهد شد. همچنین عوامل موثر در فرآیند پیرولیز که شامل: نوع زیست توده، اندازه ذرات، جو واکنش، دما، نرخ حرارت دهی، زمان ماند بخار و نوع راکتوراست، بررسی می شود و نتایج حاصل از هر یک از عوامل تحلیل میشود.

کلیدواژه ها

مدیریت پسماند، پیرولیز، زیستتوده، ضایعات کشاورزی، سوخت زیستی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.