شناسایی موانع اجرای سیستم حسابداری کشاورزی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت امور مالی، تجارت، بانک، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MFTCONF10_018
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 398
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا شیخی

مدرس گروه حسابداری دانشکده دکتر شریعتی

زهره حسنی

استاد گروه حسابداری دانشکده دکتر شریعتی

زهرا گل بند

دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشکده دکتر شریعتی

آتوسا عزیزی

دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشکده دکتر شریعتی

چکیده

حسابداری کشاورزی، رویکرد جدیدی در حسابداری است که عمر نسبتا کوتاهی دارد. حسابداری کشاورزی را میتوان تلفیقی از دو حوزه مدیریت کشاورزی و حسابداری دانست. حسابداری کشاورزی با کمی کردن ارزش منابع، موجبات ارتقاء کارایی مدیریت کشاورزی و ایجاد امکانات برای ارزشیابی تولیدات کشاورزی را فراهم آورده است. بنابراین تحقیق حاضر با هدف شناسایی موانع اجرای سیستم حسابداری کشاورزی صورت گرفته است.جامعه آماری تحقیق حاضر را مدیران ارشد اداره کل جهاد کشاورزی استان تهران به تعداد ۷۴ نفر تشکیل میدهند که جهت بالا بردن اعتبار تحقیق کل جامعه به عنوان نمونه در نظر گرفته شده است. برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز تحقیق از ابزار پرسشنامه استفاده شده که پایایی آن با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفت. جهت تحلیل اطلاعات بدست آمده از نرم افزار spss استفاده شد و نتایج حاکی از آن است که بین آگاهی و شناخت کافی از سیستم حسابداری کشاورزی، نیروی انسانی متخصص، حمایت دولت، توجه به ارزش اقتصادی دارایی زراعی و حمایت مدیران ارشد به عنوان متغیرهای مستقل و استقرار سیستم حسابداری کشاورزی به عنوان متغیر وابسته رابطه معنی داری وجود دارد.

کلیدواژه ها

حسابداری کشاورزی، نیروی انسانی متخصص، حمایت دولت، توجه به ارزش اقتصادی دارایی زراعی، حمایت مدیران ارشد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.