تاثیر پول الکترونیکی بر اقتصاد ایران در سال جهاد اقتصادی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: کنفرانس ملی کارآفرینی، تعاون، جهاد اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: NCECEJ01_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1405
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیلا فخردانش

دانشجوی کارشناسی مهندسی نرم افزار، موسسه غیرانتفاعی کارون اهواز

محمد خدامرادی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه

چکیده

چرا جهاد اقتصادی در این برهه از زمان اولویت یافته است؟ با گذشت سه دهه از انقلاب و به ویژه در سالیان اخیر، بسیاری از محرومیت های مناطق کشور شامل زیرساخت های اساسی همچون راه، ارتباطات، امکانات آموزشی و ... با تلاش و همکاری مسئولان برطرف شده است. تکمیل این زیرساخت ها به همراه درصد بالای جمعیت جوان و تحصیلکرده در کشور، دستیابی به سطوح مناسبی از فناوری های پیشرفته و برخورداری از منابع فراوان انرژی زمینه شکل گیری یک جهش اقتصادی بزرگ را در کشور مهیا ساخته است. فرصتی که امروز در اختیار کشور است، مسلماً در سالیان آینده و به ویژه با پیر شدن جمعیت جوان دیگر وجود نخواهد داشت. تا زمانی که فایده ایجاد شده از انجام مبادلات با استفاده از پول کاغذی از هزینه های بهره برداری ازآن بیشتر باشد، استفاده از آن اقتصادی است. اما در دنیای مدرن با پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات، به تدریج استفاده از پول کاغذی غیر اقتصادی شده است و در کشورهای توسعه یافته، پول از شکل کلاسیک آن به پول الکترونیک تغییر شکل داده است. در نوشته حاضر سعی خواهد شد تا نقش پول الکترونیک، به عنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی، در اقتصاد ایران توصیف گردد و دلایل ایجاد آن به طور کلی مورد بررسی قرارگیرد

کلیدواژه ها

پول الکترونیکی ،اقتصاد،جهاداقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.