بررسی تجربی عملکرد گیرنده تماسی جدید با اجکتور دوگلوگاهه به عنوان نگهدارنده مواد نرم و متخلخل

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن هوافضای ایران
  • کد COI اختصاصی: AEROSPACE19_071
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 318
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد حججی نجف آبادی

استادیار مهندسی هوافضا، مرکز تحقیقات هوافضا و تبدیل انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

میثم حکیمی

دانشجوی کارشناسی هوافضا، مرکز تحقیقات هوافضا و تبدیل انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

لعیا بابایی پولادی

دانشجوی کارشناسی هوافضا ، گروه هوافضا، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

ستایش سالارپور

دانشجوی کارشناسی هوافضا ، مرکز تحقیقات هوافضا، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

چکیده

جابه جایی قطعات نرم و متخلخل یک زمینه چالش برانگیز و نوآورانه در اتوماسیون صنعتی است. فرآیندها وتجهیزات جابه جایی مبتنی بر ویژگی های مختلف مواد نرم و متخلخل مانند: منسوجات، چرم، کاغذ، فویل و... در نیاز های مختلف صنعت ظاهر می شود، به طوری که در سال های اخیر تحقیقات و مطالعات چشمگیری در این زمینه دیده شده است. هدف از این پژوهش بررسی تجربی یک نگهدارنده بادی جدید از نوع تماسی برای اجسام نرم و متخلخل می باشد. در این راستا از یک مدل آزمایشگاهی برای انجام آزمایشات استفاده شده است. اثرات فشار ورودی بر فشار و نیروی مکش روی یک لایه کاغذ به صورت تجربی آزمایش شده و نمودار های مربوط به فشار و نیروی مکش نسبت به تغییرات فشار ورودی و دبی ورودی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است. در این پژوهش برای بررسی عملکردنگهدارنده از رینگ های مختلف با سوراخ هایی به قطر ۱ و ۱.۵ و ۲ میلی متر استفاده شده است. در آزمایش های انجام شده در حالت های منتخب مشاهده شد که تاثیر رینگ با قطر سوراخ های ۱ میلی متر بر عملکرد نگهدارنده، نسبت به دیگر رینگ ها بیشتر بوده است. البته این عملکرد در محدوده ی فشار های پایین چشمگیر نمی باشد

کلیدواژه ها

گیرنده های بادی، اجکتور، نازل، نیروی مکش، اتوماسیون صنعتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.