نقش شهروند در مشارکت های اجتماعی به منظور بهبود مدیریت شهری
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CEUCONF08_166
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 205
نویسندگان
دانشجو دکتری اقتصاد کشاورزی گرایش سیاست و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران – ایران
چکیده
نگاه و رویکرد سخت افزاری و ساختار سیستم نهاد مدیریت شهری از عوامل موثر بر کم توجهی به بعد نرم افزاری توسعه شهری و به حاشیه رانده شدن توسعه فرهنگی و اجتماعی شهر محسوب می شود. از این رو ضرورت تغییر رویکرد کنشگران مدیریت شهری از یک سو و لزوم تحول ساختار سازمانی و تحول در تعاملات درون و برون سازمانی آن متناسب با واقعیت های فکری، فرهنگی، اجتماعی و زیست محیطی جامعه از سوی دیگر از اهمیت اساسی در حل و فصل مسایل و معضلات شهری برخوردار است. لذا لازم و ضروری است تغییر و تحول در رویکرد و ساختار مدیریت شهری در راستای تبدیل مجموعه شهرداری از سازمانی کالبد محور به نهادی اجتماع محور صورت گیرد. نهادی که کنش گران آن واجد رویکردی نرم و ساختارش انعطاف پذیر و باز به روی تجارب و نو آوری های روزمره در حیات اجتماعی و فرهنگی شهر و کم و کیف عملکردش محصول مشارکت جمعی عام شهروندان در فرآیند توسعه زندگی شهری باشد. روند حرکت مدیریت شهری از رویکرد و ساختار سیستم بنیاد به رویکرد و ساختار مردم نهاد می تواند امکانات، ظرفیت ها، فرصت ها و ذخایر وسیع و گسترده ای را در اختیار ساکنان شهر و کارگزاران شهرداری قرار دهد تا فرآیند توسعه متوازن و پایدار شهری را با همکاری و مشارکت فعال یکدیگر به صورت ارگانیک و سازماندهی شده و با هماهنگی سازمان های دولتی، خصوصی و مدنی مدیریت کرده و متحقق نمایند.کلیدواژه ها
شهروندان، مشارکت اجتماعی، مدیریت شهریمقالات مرتبط جدید
- پایداری کسب و کارها از طریق کارافرینی اجتماعی و قابلیت های پویا از دیدگاه کارافرینان برتر منطقه غرب ایران (قزوین، همدان، کرمانشاه)
- تاثیر نواوری های حسابداری مدیریت بر عملکرد مالی شرکت با تاثیر ادراکات بحران اقتصادی و استراتژی کسب و کار
- مدلسازی و اولویت بندی عوامل اثرگذار بر سبک رهبری تحول گرا در سازمان های دولتی (مطالعه موردی: جهاد کشاورزی استان قزوین)
- نقش حسابداری و گزارشگری زیست محیطی و اجتماعی در سیاست های کلان دولت ها
- بررسی تطبیقی ماده « ۱۷ » کنوانسیون بین المللی از دیدگاه اسلام
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.