توسعه یکمدل تخصیص فضای انبار در ترمینال کانتینری
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دهمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
- کد COI اختصاصی: TTC10_089
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1261
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، دانشکد
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، دانشکده مهندسی صنای
چکیده
در این مقاله مساله تخصیص کانتینر به فضای انبار در یک ترمینال کانتینری با در نظر گرفتن نوع کانتینرها و موجودی اولیه بلوکهای ذخیره مورد مطالعه قرار میگیرد. ذخیرهسازی موقت کانتینرها و تخصیص محل ذخیره به آنها در بلوکهای محوطه در بنادر تجاری، یکی از گامهای اساسی در فرآیند حمل و نقل دریایی است که مستقیماً بر ترافیک تجهیزات ترمینال و متعاقباً بر روی زمان برگشت و توقف شناورها تاثیر میگذارد. هدف از این مقاله مینیمم کردن فواصل کل جابهجایی کانتینرها است. این فواصل، مسافت طی شده کامیونهای داخلی بین محل پهلوگیری شناورها و محل بلوکهای ذخیره است. بنابراین مساله تخصیص کانتینر به فضای انبار در ترمینالهای کانتینری به صورت مدل برنامهریزی عدد صحیح فرموله میشود. این مدل در نرمافزار لینگو کدنویسی و سپسبا روششاخه و کران حل میشود. نتایج به دست آمده از حل این مدل، مینیمم مسافت طی شده توسط کانتینرها را نشان میدهد. همچنین شناور تخلیه کننده کانتینرها، بلوک محل ذخیره، دوره ورود کانتینر به آن بلوک و دوره خروج از آن بلوک را برای هر نوع کانتینر مشخص میکند.کلیدواژه ها
حمل و نقل دریایی، ترمینال کانتینری، کانتینر، بلوک، تخصیصمحل ذخیرهمقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.