کنترل اجتماعی و عوامل موثر بر درک خطر از بحران کووید۱۹_
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی ترفندهای مدرن مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها
- کد COI اختصاصی: MTAEB10_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 616
نویسندگان
گروه بهداشت، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران.
دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران.
چکیده
از اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی تا به این امروز ویروس جدیدی از خانواده کرونا ویروس ها در حال تهدید جامعه انسانی و سایر جانوران است. نگرانی هایی از بابت کرونا ویروس جدید یا همان کووید۱۹_ از این جهت است که برای سومین بار در کمتر از دو دهه اخیر جهان با یک اپیدمی مرگبار ناشی از کرونا ویروسها روبه رو شده است.افزایش قدرت سرایتپذیری بیماری و افزایش مرگ و میر ناشی از آن لزوم پیشگیری و رعایت کنترلهای اجتماعی را برای کاهش تبعات ناشی از این بیماری افزایش داده است. از این رو در ایران و بسیاری از کشورهای جهان تدابیر مختلفی جهت کنترل اجتماعی و کاهش سرایت پذیری بیماری بکار رفته است. وضعیت کنترل بیماری در ایران به شاخصهایی از جمله کادر درمان، تجهیزات پزشکی و توان درمانی وابسته است. همچنین در صورت کنترل، ایجاد محدودیت و استفاده از سازوکارهای اقتصادی در رفت و آمد غیر ضروری مردم، میتوان باعث افزایش فاصله اجتماعی شد که در کاهش سرعت همه گیری کرونا موثر است و زیرساختهای بهداشتی و درمانی را با فشار کمتری مواجه میکند که طبیعتا علاوه بر کاهش هزینه ها، آمار مرگ و میر را هم کاهش میدهد. البته همه این موارد به میزان آگاهی و درک خطر مردم از این بیماری بستگی دارد که این امر جز از طریق آموزش و افزایش آگاهی سیاسی و اجتماعی مردم امکان پذیر نخواهد بود.کلیدواژه ها
کنترل اجتماعی، درک خطر، ایران، کووید۱۹_مقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.