ارائه الگویی جهت شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر در تاب آوری زنجیره تامین در صنعت خودروسازی ایران (مورد مطالعه: شرکت تکوین ساخته های فلزی کارا)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی چشم اندازهای نوین در مدیریت، حسابداری و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: EMECONF05_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 633
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رقیه محمودی عالمی

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

آناهیتا سالاری

عضو عیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

نازنین پیله وری سلماسی

عضو عیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

مریم مصلح

عضو عیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

چکیده

در گذشته، تاب آوری مفهوم شناخته شده ای در دنیای تجارت نبود و تنها محدود به اقلیت مقالات و تحقیقات در رشته مدیریت زنجیره تامین بوده است. این مفهوم از ترکیب مفاهیم انضباتی و ایده هایی که از علم مواد در توصیف قابلیت مواد در بازگشت به شکل اوبیه خود پس از تغییر شگل وجود داشت، پدیدار شد بر اساس مطالعات انجام شده توسط انجمن جهانی اقتصاد، ۸۰% شرکت ها گزارش دادند که تاب آوری در زنجیره تامین اولویت آن هاست. از جمله مهمترین اولویت آن هاست. از جمله مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر تاب آوری زنجیره تامین، فعالیت های مرتبط با تهیه و تدارکات است. این فعالیت ها تحت تاثیر دو گروه از عوامل درون و برون سازمانی می باشد که در تحقیق حاضر به بررسی و تبیین نقش این عوامل بر تاب آوری زنجیره تامین پرداخته خواهد شد. در تحقیق حاضر به شناسایی مدل زنجیره تاب آور در شرکت تکوین ساخته های فلزی کارا پرداخته شد بر این اساس ضمن معرفی عوامل موثر بر تاب آوری، تقدم و تاخر این عوامل را بررسی خواهند کرد. بدین منظور به ارائه چارچوبی جهت پیاده سازی زنجیره تامین تاب آور با توجه به تفسیر خبرگان و عوامل اجرایی با رویکرد مدلسازی ساختاری تفسیری در شرکت تکوین ساخته های فلزی کارا پرداخته می شود.

کلیدواژه ها

زنجیره تامین، تاب آوری، منبع یابی استراتژیک، مدیریت ریسک، فناوری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.