نقش تجزیه پذیری و تنوع شغلی بر خلاقیت فردی در صنعت نساجی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: IMSYM07_077
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 246
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاهرخ پورجهانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه پیام نور تهران غرب گروه مدیریت بازرگانی واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی, زنجان، ایران

غلامرضا طالقانی

دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران گروه مدیریت بازرگانی واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی, زنجان، ایران

هادی اجاقلو

دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران گروه مدیریت بازرگانی واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی, زنجان، ایران

چکیده

به منظور تسهیل در خلاقیت کارکنان، یکی از شیوه های رایج منابع انسانی تعامل دانش فردی و گروهی می باشد، که سازمان ها می توانند با استفاده از تبادل دانش و اطلاعات قدرت خلاقیت کارکنان خود را افزایش دهند.که این موجب ایجاد خدمات و محصولات نوآورانه در سازمان می شود. بدیهی است که به اشتراک گذاری دانش در میان کارکنان و تبادل دانش گروهی به خلاقیت سازمانی منجر می شود. همچنین پیچیدگی کار از ابعاد مهم همکاری افراد در سازمان است و شامل تنوع در کار و تجزیه پذیری می باشد اغلب مشاغل در طول زمان توسعه می یابند و تغییر می کنند و گاها این تغییرات باعث کشف نیازهای جدید و همچنین باعث کم اثر شدن و یا حتی بی تاثیر شدن بعضی از فرایندهای کاری سازمان می شود. تجزیه و انالیز مشاغل نیز به شناسایی تغییرات کمک می کند و با تصحیح کردن آنها به کاهش هزینه ها و ایجاد خروجی های با کیفیت تر منجر می شود. بنابراین هدف از این مطالعه بررسی نقش تجزیه پذیری و تنوع شغلی بر تعامل دانش و خلاقیت فردی در صنعت نساجی کشور می باشد. در این مقاله تعاریف پیچیدگی کار، تجزیه پذیری و تنوع شغلی، اهمیت آن، نقش خلاقیت، ارائه می گردد، همچنین تعاریف دانش، مدیریت دانش و نقش آن در خلاقیت نیز مورد بررسی قرار می گیرد؛ همچنین توضیحاتی در مورد خلاقیت و پیامدهای آن بیان می شود، که می تواند برای صنعت نساجی کشور بسیار مفید باشد مورد بررسی قرار می گیرد و نهایتا بحث و نتیجه گبری کلی و پیشنهاداتی آتی ارائه می گردد.

کلیدواژه ها

تعامل دانش، پیچیدگی کار، خلاقیت فردی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.