بررسی وضعیت بهداشت، ایمنی و محیط زیست HSE اماکن ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین همایش ملی علوم ورزشی با رویکرد ورزش، سلامت، جامعه
  • کد COI اختصاصی: CDLC03_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 592
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هاشم رحیمی

دانشجوی کارشنای ارشد مدیریت ورزشی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز ، ایران

سیدحسین مرعشیان

استادیار مدیریت ورزشی، دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز ایران

امین خطیبی

استادیار مدیریت ورزشی، دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز ایران

چکیده

هدف از این تحقیق بررسی وضعیت بهداشت، ایمنی و محیط زیست HSE اماکن ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز بود تحقیق حاضر از نوع توصیفی - پیمایشی است که به روش میدانی انجام شده است. جامعه آماری این تحقیق را دانشجویان استفاده کننده از این اماکن تشکیل می دهد که تعداد آن ها برابر N=۳۱۸۰ نفر برآورد شد. حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی و مورگان n=۲۴۶ محاسبه شد. ابزار تحقیق، پرسشنامه محقق ساخته بود که روایی صوری و محتوایی آن توسط ۱۰ نفر از اساتید مدیریت ورزشی تایید شد و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ ۰/۹۲ برآورد شد. جهت آزمون فرضیه ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی (آزمون های دو جمله ای و آزمون یومن ویتنی) با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۲۴ استفاده شد. نتایج نشان داد که دیدگاه مشتریان وضعیت بهداشت و محیط زیست اماکن ورزشی دانشگاه مطلوب نبوده Sig=۰/۰۰۱اما از وضعیت ایمنی و وضعیت کلی HSE اماکن ورزشی در سطح متوسط رضایت داشتند. همچنین بین میزان رضایتمندی مشتریان زن و مرد از وضعیت HSE اماکن ورزشی تفاوت معناداری مشاهده نشد Sig> ۰/۰۵ با توجه به نتایج تحقیق پیشنهاد می شود که مدیریت اماکن ورزشی با برگزاری دوره های آموزش بهداشت برای کارکنان و همچنین مشاوره با متخصصین بهداشت و اعمال نظارت منظم و دوره ای گامی در جهت بهبود وضعیت بهداشتی بردارد. همچنین جهت بهبود وضعیت محیط زیستی اماکن ورزشی و صرفه جویی در منابع تولید انرژی پیشنهاد می شود برنامه زمانی استفاده از اماکن ورزشی را متناسب با ساعات اوج مصرف شرایط فصلی تعیین نمایند.

کلیدواژه ها

اماکن ورزشی، رضایتمندی مشتری، وضعیت بهداشت، ایمنی و محیط زیست HSE

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.