بررسی تاثیر استراتژی های آمیخته بازاریابی بر توسعه صادرات بنگاه های صادرکننده در استان کهگیلویه و بویراحمد

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت و تجارت الکترونیک
  • کد COI اختصاصی: NCEMN01_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 409
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشاد فرامرزیان یاسوج

دانشجوی کارشناسی ارشد ریاضی مالی، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران

شهرام شهرخ پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، گچساران، کهگیلویه و بویراحمد، ایران

چکیده

در اقتصادی جهانی امروز، هر کشوری برای بقا و سازندگی به اقتصاد سالم نیازمند است و تولید و صادرات برای داشتن چنیناقتصادی نقش اساسی ایفا می کند. این پژوهش به دنبال بررسی چرایی شکست و موقیت شرکت های صادرکننده محصولاتکشاورزی و دامپروری استان کهگیلویه و بویراحمد و در نهایت ارائه راهکارهایی برای بهبود عملکرد صادرات محصولاتکشاورزی این استان است. ایران با توجه به داشتن منابع غنی از محصولات کشاورزی، میتواند به صادرات غیرنفتی خودامیدوار باشد. شرکتهای صادرکننده با داشتن بینش بازاریابی و طراحی استراتژی های آمیخته بازاریابی صادراتی با توجه به نیازو مصرف بازار هدف میتوانند محصولات خود را از نظر قیمت و کیفیت با آن بازار انطباق داده و عملکرد مناسب تری داشته باشند.این تحقیق توصیفی پیمایشی است و در آن از آمار توصیفی و استنباطی و برای آزمون فرضیات از همبستگی اسپیرمن،کولموگروف و فریدمن و ... استفاده شد. جامعه آماری کلیه شرکتهای صادرکننده محصولات کشاورزی و دامپروری اعم ازعسل، گردو، سیب، لیموترش، ماهی قزل آلا و سایر محصولات جالیزی است که دفتر مرکزی آنها در این استان مستقر باشد.نمونه گیری از طریق فرمول کوکران انجام شد. در نهایت با توجه به جامعه نامحدود، تعداد ۷۰ مدیر و کارشناس ارشد فعال درزمینه صادرات محصولات کشاورزی و دامپرورزی این استان به عنوان حجم نمونه تعیین شد و با توجه به آزمونهایی که گرفتهشد، تمامی فرضیات مورد تایید قرار گرفت.

کلیدواژه ها

استراتژی آمیخته بازاریابی، صادرات محصولات کشاورزی، بین المللی شدن، صادرات استان کهگیلویه و بویراحمد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.