طراحی و تبیین مدل اعتماد ذینفعان در شرکت نوین پردازان تهران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: CSIEM02_730
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 246
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی کرشیار

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

چکیده

ذینفعان نسبت به قبل قدرت بیشتری یافته اند و راه های بیشتری برای بیان دیدگاه هایشان دارند، به طوری که توجه بیشتری نسبت به پیشینیان طلب می کنند و انتظار پاسخ های سریع، قاطع و دقیق دارند. مدیران وظیفه دارند از طریق مدیریت صحیح ذینفعان هدف نهایی سازمان را که برآورده کردن نیازها و انتظارات ذینفعان است، محقق سازند. هدف این پژوهش تاثیر مدیریت ذینفعان بر اعتماد به پروژه ها در شرکت نوین پردازان تهران در جهت مدیریت بهتر انتظارات و نیازهای ذینفعان و دستیابی به موفقیت سازمان و شناسایی عوامل موثر بر رضایتمندی ذینفعان می باشد . جامعه آماری این تحقیق شامل ۱۶۰ نفر از ذینفعان شرکت نوین پردازان تهران می شود و حجم نمونه به روش تصادفی ساده و استفاده از جدول کرجسی و مورگان، ۱۶۰ نفر برآورد شد. روش جمع آوری داده ها به صورت کتابخانه ای و میدانی با استفاده از ابزار پرسشنامه می باشد. روایی تحقیق با دو عامل رواییمحتوایی و سازه تایید گردید. پایایی پرسشنامه با شاخص آلفای کرونباخ تایید شد. نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل فرضیه های تحقیق با استفاده از مدل یابی معادلات ساختاری و نرم افزار لیزرل نشان می دهد که بین عملکرد ذینفعان و توانایی مدیریت سهامداران در برقراری ارتباط با آنها رابطه مثبت و معنیداری وجود دارد. بین مدیریت سهامداران و اعتماد مبنی بر آگاهی در محیط پروژه رابطه مثبت و معنیداری وجود دارد. همچنین بین مدیریت سهامداران و اعتماد مبنی بر بیعیب بودن در محیط پروژه رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. بین مدیریت سهامداران و اعتماد مبنی بر خبره بودن در محیط پروژه رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد.

کلیدواژه ها

ذینفعان، مدیریت سهامداران، اعتماد به پروژه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.