ارزیابی محلهای دفن پسماندهای شهری استان بوشهر
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: همایش بین المللی خلیج فارس
- کد COI اختصاصی: ICPERSIANGOLF01_151
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1753
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم و تحقیقات اهواز
دکترای علوم محیط زیست ، استادیار دانشکده محیط زیست و انرژی دانشگاه آزا
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر
دانشجوی کارشناسی شیلات دانشگاه جامع علمی کاربردی بوشهر
چکیده
با توجه به توسعه بی رویه و غیراصولی شهرها ، عدم وجود الگوی صحیح مصرف ورشد روزافزون تولید پسماندها وهمچنین مشکلات و نارسایی های سیستم مدیریت پسماندها ، منطقی ترین و کم هزینه ترین روش برای دفع پسماندهای شهری ، دفن بهداشتی است . در حال حاضردر اکثرمراکز دفن زباله ، دفع سطحی و روباز، تلنبار کردن زباله وحتی سوزاندن در فضای آزاد ازشیوه های متداول دفع می باشد و تنها درپاره ای از مراکز ، دفن بهداشتی ناقص انجام می شود ، از این رو مخاطرات زیست محیطی غیرقابل انتظار نیست. دراین تحقیق محل های دفن پسماندها ی شهری هریک از شهرهای استان بوشهرمورد بازدید قرار گرفته وجهت تجزیه و تحلیل داده ها از متد منوری 95 استفاده می گردد . مبنای این متد ، شناسایی وضعیت محل های دفن پسماندهای شهری براساس معیارهای فیزیکی ( 20 پارامتر ) ، قابلیت ها و محدودیت ها ( 8 پارامتر) و معیارهای بهداشتی – زیست محیطی ( 25 پارامتر ) است که مجموعا 53 معیار را شامل می شود . ارزشیابی محل های دفن پسماندها نشان می دهد که 50 % آنها در وضعیت متوسط ، 45 درصد در وضعیت قابل اغماض و مجموعاً 95 % در وضعیت قابل قبول و 5% در وضعیت ضعیف و غیرقابل قرار دارندکلیدواژه ها
اماکن دفن ، پسماند شهری ، استان بوشهرمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.