تاثیر توانایی ارتباطات یکپارچه بازاریابی بر عملکرد برند در صنعت بتن آماده(مطالعه موردی :شرکت ستوده بتن)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی ترفندهای مدرن مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها
  • کد COI اختصاصی: MTAEB09_038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 578
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین رئیسی

دانشجوی کارشناسی ارشد ،مدیریت بازرگانی،گرایش بازاریابی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

علی نیک سرشت

دانشجوی کارشناسی ارشد ،مدیریت بازرگانی،گرایش بازاریابی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

چکیده

در محیط رقابتی و متغیر امروزی، مدیران به منظور حفظ روابط سودآور با مشتریان و بهبود عملکرد برند، ناگزیر به استفاده از روش های متناوب و نوین ارتباطی بازاریابی هستند،بنابراین در پژوهش حاضر به بررسی تاثیر توانایی ارتباطات بازاریابی یکپارچه بر عملکرد دارایی برند با توجه به متغیرهای اثربخشی کمپین و عملکرد بازاریابی برند در شرکت ستوده بتن پرداخته شده است. روش تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر نحوه گردآوری داده ها توصیفی -پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش را مدیران و کارکنان و مشتریان ستوده بتن تشکیل می دهند که از این میان ۲۰۰ نفر نمونه به صورت روش تصادفی ساده انتخاب گردید و از مدل معادلات ساختاری برای آزمون فرضیه ها استفاده شد. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه استفاده گردید . روایی از طریق بررسی نظرات خبرگان و محاسبه میانگین واریانس استخراج شده مورد بررسی قرار گرفت و پایایی نیز با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ ارزیابی شد. همچنین برای تحلیل داده ها از نرم افزارهای Spss و SMARTPLS برای آزمون داده های بدست آمده استفاده شد و مدل مفهومی تحقیق با استفاده از مدل معادلات ساختاری مورد آزمون قرار گرفت. نتایج آزمون فرضیه های پژوهش نشان داد که توانایی ارتباطات بازاریابی یکپارچه بر عملکرد دارایی برند تاثیر مثبت و منجر به بهبود آن خواهد شد همچنین اثربخشی کمپین و عملکرد بازاریابی برند نیز بر عملکرد دارایی برند تاثیر مثبت دارد.

کلیدواژه ها

ارتباطات یکپارچه بازاریابی،اثربخشی کمپین،عملکرد بازاریابی برند،عملکرد دارایی برند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.