تحلیلی بر مدل های مدیریت دانش

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی،مطالعات اجتماعی و فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: EPSCONF09_458
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 355
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی رضا بزرگزاده

دکتری مدیریت

مریم ساکی

دانشجوی ارشدمدیریت تحقیقات

سمانه نصیری اوانکی

دانشجوی ارشدمدیریت تحقیقات

چکیده

سازمان ها امروزه در هزاره سوم دریافته اند که دانش یکی از مهمترین و بارزترین شاخص های ماندگاری در عصر تغییر و دنیای رقابتی است و به کمک آن می توانند مزیت رقابتی و مطمئن ایجاد نمایند لذا به طور اساسی مقوله دانش مولفه ی کلیدی در راهبرد توسعه ای تلقی می شود. دانش به عنوان مهم ترین سرمایه سازمان بایستی همانند سایر موضوعات مدیریت شود به این دلیل با رویکرد به مدیریت دانش، می توان سرمایه های پنهان سازمان را مدیریت کرد و موفقیت سازمان را در بازارهای متلاطم و متغیر جهانی را تضمین نمود .امروزه توجه به مدیریت دانش به عنوان ابزاری استراتژیک جهت پیشبرد منافع سازمان وموقعیت آن در عرصه رقابت ضرورت یافته است. به عبارت دیگر بدون توجه به اصل مدیریت دانش و شناخت سازمان نسبت به آن نمی توان از آن درسازمان بهره گرفت. مدیریت دانش یک امر پایان ناپذیر است که همواره سازمان را در تغییرات جدید یاری میدهد .آنچه که موفقیت آن را به عنوان یک ابزار استراتژیک می تواند قاطعیت بخشد، این است که افراد به عنوان صاحبان دانش مورد توجه قرار گیرند، فرآیندهای سازمانی به گونه ای باشد که دانش به کل سازمان اشاعه یابد و در عین حال ، برنامه دانش بر سلسله مراتب سازمانی ارجح باشد. در این مقاله به صورت تخصصی و تحلیلی مدل های مرجع و شاخص مرتبط با مدیریت دانش مورد بحث و بررسی قرار می گیرد و مدل پیشنهادی محقق ساخته برای مدیریت دانش سازمان های بومی ارائه می گردد.

کلیدواژه ها

داده، اطلاعات ، دانش، مدیریت دانش، مدل های مدیریت دانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.