یادگیری مستقل خلاقانه برای رشد صلاحیت های حرفه ای دانشجویان روسی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی،مطالعات اجتماعی و فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: EPSCONF09_107
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 257
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی یوسفی

کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، ایران

چکیده

طی دهه های گذشته، رشد صلاحیت های حرفه ای در آموزش عالی به شدت مورد تمرکز قرار گرفته است و روسیه رویکرد مبتنی بر صلاحیت را برای سازماندهی رویکرد تدریس در آموزش به کار میگیرد. این مقاله نتایج بررسی شرایط سازمانی و تربیتی را برای رشد صلاحیتهای حرفه ای دانشجویان دوره کارشناسی از طریق یادگیری مستقل در نظر میگیرد. در این تحقیق از تعدادی روش نظری استفاده شده است: بررسی، مقایسه، تحلیل، سامان بخشی، گردآوری و تحلیل ادبیات روانشناسی و تربیتی، اسناد نظارتی روسی و بینالمللی، اسناد آموزشی، تجربه تدریس و نیز بعضی از روشهای تجربی چون پرسشنامه ها و پیمایش ها. به خاطر گذار به سیستم آموزشی دوسطحی، عامل ارزشسنجی یادگیری مستقل افزایش یافته و موجب ضرورت قالب بندی مجدد مدل سنتی سازماندهی فرایند تدریس شده است. همانطور که کارفرمایان خاطر نشان میکنند، سطح صلاحیت های فارغ التحصیلان همیشه با تکالیف عملیاتی لیسانسیه ها در مدیریت کیفیت مطابقت ندارد. تکالیف با توسعه، پیاده سازی و نگهداری سیستمهای مدیریت کیفیت و تحلیل کارآیی سیستم رابطه دارند. لیسانسیه ها باید بتوانند فعالیتها را برنامه ریزی کرده، اهداف را تعیین نموده و تصمیمات را اتخاذ نمایند، اما این بدون توسعه خودسازماندهی و یادگیری مستقل غیرممکن است. شرایط تربیتی ضروری برای رشد صلاحیت های حرفه ای در طول فرایند یادگیری مستقل شناسایی شدهاند. این مقاله نمونه هایی از سازماندهی کار دانشجویان در ایجاد پروژه، فعالیتهای کلاسی، تکالیف خانه و آزمونها روی سکوی یادگیری الکترونیکی Moodle را در کشور روسیه فراهم می سازد.

کلیدواژه ها

استاندارد آموزشی فدرالی ایالتی (FSES ۳+) ۳+ روسیه، شرایط تربیتی، صلاحیت های خلاقانه، یادگیری مستقل دانشجویان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.