نگاهی برسیر تحول سیستم حسابداری بخش عمومی انگلستان و مقایسه ان باحسابداری بخش عمومی ایران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی و ملی مطالعات مدیریت، حسابداری و حقوق
  • کد COI اختصاصی: IICMOCONF04_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1136
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد مایلی پورلیقوان

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابدای دانشگاه جامع امام حسین، تهران، ایران

چکیده

حسابداری بخش عمومی کشور های اروپایی نسبت به کشور های خاور میانه در قرن اخیر پیشرفت های زیادی داشته است.کشور انگلیس نیز همانند بقییه کشور های اروپایی دست به تغیر در حسابداری بخش عمومی زده است. در این مقاله چارچوبنظری، مبانی حسابداری دولتی، حساب های مستقل، صورت های مالی اساسی و سایر گزارشات، مبنای بودجه بندی، ارتباط بینسیستم حسابداری و بودجه، استانداردها، و قوانین و مقررات مرتبط با حسابداری دولتی کشور انگلیس به طور خلاصه ایبیان شده و با حسابداری بخش عمومی ایران مقایسه به عمل امده است. در حال حاضر در حسابداری بخش دولتی ایراندارای مشکلات زیادی هستیم که باید با استفاده از تجربیات مثبت که در این کشور ها به وقوع پیوسه در راستای بهبودبخشیدن به حسابداری دولتی در ایران اقدام کرد، خوشبختانه در طی این سال های اخیر فعالیات های زیادی در این زمینهاغاز شده است، از جمله تغییر در نگارش بودجه کشور که از حالت خود اظهای ارگان ها به حالت بودجه ریزی عملیاتی سوقپیدا کرده است، و همچنین با توجه به برنامه ۶ ساله پنجم که به تغییر مبنای حسابداری دولتی از نقدی یا نقدی تعدیلشده به تعهدی تعدیل شده در دستور کار است، لیکن برای رسیدن به این هدف راه زیادی در پیش رو است، که امید است باتلاش و کوشش صاحب نظران این رشته در ایران و با همکاری دولت مردان و مدیران بخش دولتی به عصر جدیدی درحسابداری بخش دولتی دست یابیم، حسابداری بخش عمومی که در حال حاضر در کشور انگلستان به گرفته شده است عمدتابر استاندار های حسابداری (IFRS) برای اهداف گزارشگری تاکید دارد، که بر چارچوب پاسخگویی استوار است، به پاسخگوییدولت در برابر مردم تاکید دارد، در ادامه مقاله به طور خلاصه به شرح حسابداری بخش عمومی انگلستان می پردازیم.

کلیدواژه ها

حسابداری دولتی، سیستم حسابداری تعهدی، حسابداری بخش عمومی، حسابداری بخش عمومی برمبنای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.