مکاشفه اصول و تحولات طراحی شهری در معماری پست مدرن

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی راهکارهای نوین در مهندسی، علوم اطلاعات و فناوری در قرن پیش رو
  • کد COI اختصاصی: EISTC09_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 466
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید محمدرضا شهابی

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران

فائزه سعیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران

زهرا عابدی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران

رسا صفائی نمین

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران

رسول صفائی نمین

دانشجوی دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

چکیده

منظور پست مدرن گذر از معماری وشهرسازی مدرن به فرا مدرن و یا پست مدرن می باشد .بعضی پست مدرن را دوره فرا صنعتی تلقی کرده اند وعده ای هم آن را دوره های متفاوت از مدرن می دانند.از دیدگاه پست مدرن مشکلات امروز جوامع مانند مدرن کم بها شدن حیثیت انسان است.در ادامه این روند، هنر نیز از جایگاه والای خویش تنزل کرد و یک خلاء اساسی را در وجود انسان ها پدید آورد تا لزوم جستجوی گوهری ازلی را در درون خود،احساس کنند.در این نگاه زمینه توجه به انسان و تعامل او با طبیعت بیشتر مورد توجه قرار گرفت و نگرش نوین در توجه به ارزش های انسانی از نظر عرفانی و بعد روانی محیط صورت گرفت. پژوهش حاضر توصیفی و تحلیلی بوده و با استفاده از کتاب ها، مقالات و پایگاه های معتبر جمع آوری شده. هدف از این مکاشفه و بررسی تحولات طراحی شهری در معماری پست مدرن می باشد.نتایج این تحقیق می تواند بیانگر این حقیقت باشد که پست مدرنیسم در پی تحولات نو و سرکوب مدرنیسم می باشد و اندیشه های این دوره در جهان متعددی سیر می کند، مضامین ان چندان باهم سازگار نیستند بلکه در اکثر موارد دچار تناقض ها و ابهام های اشکاری هستند.

کلیدواژه ها

معماری ، پست مدرن ، طراحی شهری ، آثار پست مدرن ، مدرن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.