تاثیر پیچیدگی اطلاعات بر شکست حسابرسی ناشی از تقلب های شرکت
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی دانش و فناوری هزاره سوم اقتصاد ، مدیریت و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: TCCONF04_184
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 670
نویسندگان
کارشناسی ارشد حسابرسی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد رامسر
چکیده
این مطالعه ارتباط بین معاملات مربوط به اشخاص وابسته ، سطح متنوع سازی و مجازات های حسابرس ناشی از تقلب در شرکتها را بررسی می کند. شرکت های نمونه بصورت دستی از لیست شرکای حسابرسی که به دلیل کلاهبرداری شرکتی که طبققانون اوراق بهادار و بورس و قانون حسابداران رسمی در کشور که در سال های مختلف گزارش شده است را مورد مطالعه قرار دادهاست. نتایج تجربی نشان می دهد که افزایش پیچیدگی اطلاعات شرکت ها با افزایش مجموع ارزش های پولی معاملات مربوطاحتمال شکست حسابرس را افزایش، (RPT) به اشخاص وابسته ، به ویژه معاملات مربوط به اشخاص وابسته مبتنی بر درآمدمی دهد. علاوه بر این ، تنوع بیشتر محصول ، احتمال تقلب حسابرس را افزایش می دهد. این نتایج فرضیه عدم تقارن اطلاعاترا پشتیبانی می کنند، یعنی افزایش پیچیدگی اطلاعات شرکت شفافیت اطلاعات را کاهش می دهد ، و در نتیجه عدم تقارناطلاعات بین مدیران و حسابرسان را افزایش می دهد ، در نتیجه خطر شکست حسابرسی بالاتر است. این تحقیق نشان می دهدکه حسابرسان باید در ارائه معاملات حسابرسی حرفه ای ، هنگامی که شرکتی معاملات پیچیده مربوط به اشخاص مرتبط و تنوعمحصولات را انجام می دهد ، توجه کافی داشته باشند. نتایج تحلیلی می تواند شواهد مبتنی بر تحقیق را برای سیاست گذارانعرصه حسابرسی فراهم کند تا هنگام تدوین سیاست حسابرسی معاملات، طرف های مرتبط و افشای شرکای تعاملی را در نظر بگیرد.کلیدواژه ها
پیچیدگی اطلاعات، شکست حسابرسی، تقلب مالیمقالات مرتبط جدید
- واکاوی نقش فناوری های هوشمند در مدیریت زنجیره تامین دارو
- رابطه بین سرمایه فکری و عملکرد فردی و سازمانی با نقش میانجی مدیریت دانش (مطالعه موردی: شرکت گلستان)
- تاثیر فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی بر آگاهی از برند، تصویر برند و وفاداری به برند
- شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر جنون خرید آنلاین
- نقش فناوری های MarTech و AdTech در تحول بازاریابی دیجیتال در کشورهای توسعه یافته: بررسی فرصت ها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.