تاثیر دماهای مختلف بر همودایمریزاسیون پروتئین Survivin در شرایط in vitro
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین همایش ملی یافته های نوین زیست شناسی
- کد COI اختصاصی: BIOC02_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 361
نویسندگان
گروه بیوشیمی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
گروه بیوشیمی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
گروه بیوشیمی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
چکیده
مقدمه: پروتئین Survivin عضوی از خانواده مهارکننده آپوپتوز (IAPs) است که باعث مهار فعالیت کاسپازها و مرگ سلولی می شود. survivin در اکثر سرطانها به شدت بیان شده و منجر به کاهش نتایج درمانی می شود. بیان survivin در بافت های طبیعی به ندرت است، بنابراین survivin به عنوان یک هدف، هم به منظور تشخیص تومور و هم جهت درمان های ضدسرطانی مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه، قابلیت همودایمریزاسیون پروتئین تخلیص شده survivin در دماهای مختلف ارزیابی شد. روش کار: پروتئین survivin تخلیص شده، در غلظت و حجم یکسان بمنظور بررسی ساختار منومر و دایمر پروتئین در دماهای مختلف ۴، ۲۵ و ۵۰ درجه سانتیگراد قرار گرفت. سپس به مدت ۱ ساعت در دماهای ذکرشده انکوبه و با گلوتارآلدئید کراسلینک شد. این فرآیند با بافر تریس ۱ مولار متوقف و نتایج با استفاده از Native-PAGE بررسی شد. نتایج: نتایج حاصل از Native-PAGE نشان داد در دمای ۴ درجه سانتیگراد درصد بیشتری از پروتئین به فرم دایمر و در دمای ۵۰ درجه سانتیگراد درصد بیشتری از پروتئین به فرم مونومر تبدیل شده بودند، ولی در هر سه دمای بررسی شده هر دو فرم مونومرو دایمر با نسبت متفاوت مشاهده شد.کلیدواژه ها
؛Native-PAGE ،Survivin، دایمریزاسیون، دمامقالات مرتبط جدید
- لوسمی (سرطان خون)، سرطان پستانوبیان بیومارکرها درخون
- بررسی اقلیم سهند با محوریت بررسی مطالعات رخساره شناسی آتشفشان سهند
- ارزیابی چالش های حقوقی پیرامون مشکلات زیستی سهند با محوریت انتقال میان حوضه ای آب
- Magmatism types and economic deposits of the Sahand volcano
- فرهنگ ، هنر، مذهب ، زبان شناسی ، آداب و رسوم اقوام سهند
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.