بهبود چرخه ی عمر اشیاء مرزی در پروژه های مرتبط با توسعه ی نرم افزار

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی اقتصاد ، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMAC05_355
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 261
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید فروغی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده ی مدیریت و اقتصاددانشگاه صنعتی شریف

مهدی کیامهر

عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف

چکیده

یکی از معضلاتی که شرکت های نرم افزاری در روند توسعه ی محصولات نرم افزاری با آن روبه رو هستند،عدم درک متقابل و فهم افراد با تخصص های مختلف در حوزه های کاری مختلف است. یکی از راه حل های پوشش این اختلاف دانش استفاده از اشیایی به نام اشیاء مرزی است. در پژوهش حاضر چرخه ی عمر اشیاء مرزی مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور شرکت دانش بنیان دانشگر انتخاب و بررسی شده است. این شرکت در زمینه ی تولید محصولات نرم افزاری فعالیت دارد. به عبارت دیگر در پژوهش حاضر سعی شده است به شکل عمیق تری به بررسی روند تکاملی و چرخه ی عمر اشیاء مرزی در پروژه های مرتبط با تولید محصول جدید نرم افزاری پرداخته شود. همچنین تلاش شده است که این موضوع روی چند شیء مرزی در محیطی با افرادی از جنس های مختلف بررسی ود. داده های این تحقیق از طریق مصاحبه ی نیم ساختار یافته با افراد کلیدی شرکت و مشاهدات مستندات مربوط به پروژه های جمع آوری شده است. رویکرد این پژوهش کیفی بوده است روش تحقیق این پژوهش مطالعه ی موردی است در مورد چرخه ی حیات انواع اشیاء مرزی مدلی توسط کرچر و کسلر ۲۰۱۸ ارائه شده است که تنها برای یک شیء خاص در شرایط خاص بررسی شده بود. در این پژوهش این مدل برای اشیاء مرزی عام تر و در شرایط یک شرکت بررسی شده است. این پژوهش با مطالعه پنج شیء مرزی معمول در توسعه ی نرم افزار سعی در کامل کردن این مدل و ارائه ی مدلی برای چرخه ی حیات نمونه های اشیاء مرزی کرده است.

کلیدواژه ها

توسعه ی نرم افزار، اشیا مرزی، چرخه ی عمر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.