حذف هیدروکربن های آروماتیک نفتی از آب با استفاده از پوشش نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE05_743
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3675
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران
چکیده
امروزه وجود مواد آلاینده آلی در آب های زیرزمینی به مشکلی فراگیر در سراسر جهان تبدیل شده است. در این میان آلودگی های مواد نفتی یک موضوع بسیاری جدی می باشد که مورد توجه افکار عمومی است چرا که در برخی مواقع این آلودگی ها آسیب جدی به محیط های آبی و خاکی وارد می کنند. هیدروکربنهای آروماتیک نفتی(بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن ها) که با نام اختصاری BTEX از آنها نام برده خواهد شد، یکی از گروه های عمده مواد آلی قابل حل در آب می باشند. در این پژوهش به منظور حذف ترکیبات فوق از روش های UV،UV/TiO2 و UV/TiO2/H2O2 استفاده شد. pH بهینه برای سیستم فوق 7 انتخاب شد. همچنین مطالعات مربوط به حذف ترکیبات فوق از آب مشخص کرد که راندمان سیستم های فوق به صورت UV/TiO2/H2O2 > UV/TiO2 > UV می باشد.به طوری که سیستم UV/TiO2/H2O2 با غلظت پراکسید هیدروژن 100 میلی گرم در لیتر موفق به حذف بیش از 99 درصد از ترکیبات فوق در مدت زمان 20 دقیقه از آب شد، در حالی که این میزان حذف برای سیستم UV/TiO2 در مدت زمان 45 دقیقه اتفاق افتاد. همچنین مطالعات بعدی بر روی آب های زیرزمینی مختلف با هدایت های الکتریکی(EC) مختلف نشان داد که با افزایش EC راندمان سیستم 14 درصد کاهش می یابدکلیدواژه ها
هیدروکربن های آروماتیک نفتی، اشعه ماوراء بنفش، دی اکسید تیتانیوم، پراکسید هیدروژنمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.