بررسی اثر گذاری نااطمینانی سیاست های کلان اقتصادی بر شاخص بازار سرمایه (با تاکید بر سیاست های ارزی)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: IMEACONF01_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 683
نویسندگان
کارشناس ارشد علوم اقتصادی
چکیده
موضوع مقاله حاضر بررسی اثر گذاری نااطمینانی سیاستهای کلان اقتصادی بر شاخص بازار سرمایه می باشد . جامعه آماری تحقیق حاضر اطلاعات سری زمانی سالانه طی بازه زمانی ۱۳۶۰-۱۳۹۸ ایران است که داده های مربوط به هر یک از متغیرها از اطلاعات سری زمانی اقتصادی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و پایگاه شاخص های توسعه جهانی(۲(WDIاستخراج و جمع آوری شده است، در ضمن تمام داده های تحقیق در حالت اولیه بشکل لگاریتمی وارد مدل شده اند و از سه متغیر سیاست های پولی دولت، سیاست های مالی دولت و سیاست های ارزی دولت با بکارگیری مدل های آرچ – گارچ نااطمینانی به دست آمده است که مورد بحث و بررسی قرار می گیرند .با توجه به نتایج توابع عکس العمل آنی برای مدل بازده بازار سهام نشان می دهد که، افزایش نوسانات در نرخ ارز بیشترین تاثیر را نسبت به دو شاخص دیگر نااطمینانی در سیاست های پولی دولت و نااطمینانی در سیاست های مالی دولت بر شاخص بازده بازار سهام دارد. نرخ ارز همواره از متغیرهای تاثیرگذار بر شاخص قیمت سهام در بورس های معتبر دنیا است . در واقع نرخ ارز، قیمت نسبی پول خارجی به پول داخلی است که به عنوان یکی از عوامل کلان اقتصادی، همواره مورد توجه جامعه اقتصادی و مالی بوده است.کلیدواژه ها
نرخ ارز – سیاست مالی – سیاست پولی - نااطمینانی بازده سهام – بازارهای مالیمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.