افزایش ظرفیت تصفیه خانه های فاضلاب شهری موجود با استفاده از روش MBBR(مطالعه موردی : تصفیه خانه فاضلاب شهرک قدس)
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE05_192
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2997
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی عمران – محیط زیست
چکیده
رشد روزافزون جمعیت و بالارفتن سطح بهداشت عمومی ، افزایش مصرف آب و بالطبع تولید فاضلاب بیشتر را به همراه خواهد داشت . با توجه به این موضوع تصفیه فاضلاب تولیدی درجهت حفظ سلامت جامعه و محیط زیست امری ضروری بوده و توجه به آن از منظر اجتماعی و بهداشتی فوق العاده حائز اهمیت می باشد.امروزه در راستای اهداف مذکور، به روز رسانی ، ارتقاء و افزایش ظرفیت طرح های زیست محیطی موجود به خصوص تصفیه خانه های فاضلاب هم از لحاظ کمی و هم کیفی مد نظر بوده و استفاده بهینه و حداکثر از سازه و تاسیسات موجود یکی از دغدغه های اصلی دست اندرکاران صنعت آب و فاضلاب کشور و به خصوص کلانشهر تهران می باشد.تصفیه خانه فاضلاب شهرک قدس یکی از مهمترین تصفیه خانه های فاضلاب داخلی شهر تهران می باشد که در ضلع جنوبی بزرگراه شهید همت در تقاطع با بزرگراه شیخ فضل ا... نوری و در زمینی به مساحت 11 هکتار واقع شده است . این تصفیه خانه وظیفه تصفیه فاضلاب محدوده های سعادت آباد ، شهرک غرب و بخشی از منطقه پونک را برعهده دارد. احداث این تصفیه خانه در سال 1368 برای تصفیه فاضلاب جمعیتی معادل 85000 نفر با دبی متوسط جریان 30240 متر مکعب در روز آغاز شده و در سال 1374 به بهره برداری رسیده است . با توجه به رشد جمعیت مناطق تحت پوشش این تصفیه خانه هم اکنون این تصفیه خانه با مقدار دبی بیش ازظرفیت خود کار میکند و طبق مطالعات بازنگری طرح جامع فاضلاب شهر تهران باید قادر به تصفیه فاضلاب جمعیتی معادل 544000 نفر در انتهای دوره طرح خود(سال 1410) باشد که تصفیه بخشی از آن (درحدود 177000نفر از جمعیت مذکور) با افزایش ظرفیت تصفیه خانه موجود و بخش دیگر آن با احداث مدولهای جدید محقق میگردد . دراین تحقیق به بررسی استفاده از روش MBBR جهت ارتقاء و افزایش ظرفیت تصفیه خانه موجود پرداخته شده استکلیدواژه ها
بهداشت عمومی ، تصفیه فاضلاب ، افزایش ظرفیت ، استفاده بهینه ، فرآیند MBBRمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.