طراحی شبکه حمل و نقل در شرایط تقاضای متغیر
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE06_0689
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1958
نویسندگان
دانشیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه علم و صنعت ایرا
دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
طراحی شبک ههای حمل و نقل یکی از مهمترین مسائل موجود در برنامه ریزی حمل و نقل است که وجود عدم قطعی تها حل این مسئله را پیچیده ترخواهد ساخت. در این مقاله نحوه اعمال اثر تغییرات تقاضا در مسئله طراحی شبکه گسسته حمل و نقل مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور اثر تقاضای متغیر به صورت سناریو های مختلف تقاضا با احتمال وقوع مشخص در نظر گرفته شده و مسئله طراحی در شرایط تقاضای متغیر به صورت یک مسئله دو سطحی با استفاده بهینه سازی استوار که سطح عدم قطعیت وارد شده در مسئله را در اختیار طراح و برنامه ریز شبکه قرار می دهد، مدل شده است. روش تخصیص استفاده شده الگوریتم فران کولف بوده و برای حل مسئله دو سطحی مورد نظر از الگوریتم ژنتیک استفاده شده است. با انجام مطالعه موردی مشخص شد که پاسخ مسئله به شدت وابسته به سطح عدم قطعیت در نظر گرفته شده در طراحی خواهد بود. همچنین روند اثر گذاری عدم قطعیت ها در انتخاب میزان عدم قطعیت و ریسک پذیری طرح موثر است. نکته مهم دیگر اینکه پروژ ههای انتخاب شده به عنوان طرح نهایی شبکه در شرایط تقاضای متغیر، از طریق طراحی جداگانه سناریو ها و توجه به احتمال وقوع آنها قابل یپش بینی نیست و استفاده از روش های طراحی در شرایط عدم قطعیت ضروری خواهد بود.کلیدواژه ها
طراحی شبکه حمل و نقل، تقاضای متغیر، بهینه سازی استوارمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.