مقایسه پروتکلهای مسیریابی براساس مدل ارتباطی در شبکه های حسگر بیسیم
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی
- کد COI اختصاصی: KAUCEE02_187
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 269
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، گروه کامپیوتر، دزفول، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، استادیار گروه کامپیوتر، دزفول، ایران
چکیده
شبکه های حسگر بیسیم مجموعه ای از گره های بیسیم با قابلیت های محدود انرژی است که ممکن است متحرک یا ثابت باشند و به طور تصادفی در یک محیط پخش شده و شرایط محیط خود را اندازه گیری میکنند. یکی از مسائل مهم در این شبکه ها کاهش مصرف انرژی شبکه به منظور افزایش طول عمر خواهد بود؟ طبیعت توزیع شده و توپولوژی پویای شبکه های حسگر بیسیم، الزامات بسیار خاصی را که باید در پروتکلهای مسیریابی رعایت شوند، معرفی میکند. مهمترین ویژگی پروتکل مسیریابی برای استفاده در شبکه های حسگر بیسیم، مصرف انرژی و گسترش طول عمر شبکه است؟ در طول سالهای اخیر، بسیاری از پروتکلهای مسیریابی کارآمد انرژی برای شبکه های حسگر بیسیم پیشنهاد شده است. پروتکل های مسیریابی کارآمد انرژی به چهار مدل اصلی تقسیم میشوند : ساختار شبکه، مدل ارتباطی، مبتنی بر توپولوژی و مسیریابی قابل اطمینان. در این مقاله ما به بررسی پروتکلهای مسیریابی براساس مدل ارتباطی درشبکه های حسگر بیسیم می پردازیم و پروتکلها را از نظر نقاط ضعف و قابلیتهایشان با هم مقایسه می نماییم؟کلیدواژه ها
شبکه های حسگر بیسیم، پروتکلهای مسیریابی، مدل ارتیاطی، بهره وری انرژی.مقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.