مروری بر مدل های پیشرفته پیش بینی در تجارت الکترونیکی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات،کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT11_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 341
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی کارگر

دانشجو کارشناسی ارشد، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

امیررضا استخریان

استادیار گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

چکیده

بسیاری از سرمایه گذاران جهت ورود به یک بازار مشخص نیازمند دستیابی به یک دید و چشم انداز عمیق نسبت به موضوع کسب و کار می باشند. سرمایه گذاری زمانی و مالی توسط صاحبان مشاغل یا سرمایه گذاران در جهت شناخت ابعاد یک کسب و کار مشخص و همچنین پیش بینی و شناخت موانع موجود در مسیر پیشرفت می تواند منجر به کاهش خطرات ریسک سرمایه گذاری و کاهش هزینه های ناشی از سرمایه گذاری غیر هدفمند گردد. لذا سرمایه گذاری در جهت مطالعه بازار هدف، آنالیز رفتار خرید مشتریان و استفاده از فناوری های نوین به کار گرفته شده در حوزه های مختلف فناوری مانند مطالعه عملکرد مغزی کاربران در مواجهه با انواع تبلیغات مجازی، الگوریتم های یادگیری عمیق و هوش مصنوعی در راستای تخمین و پیش بینی موثرتر چشم انداز شغلی، می تواند زمینه ساز شکل گیری متدهای جدید بازاریابی و فروش با هدف افزایش سرمایه گردد و نگرش به مولفه رشد سازمانی به عنوان موجودیت هدف این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

کوید ۱۹، بازاریابی ویروسی، برنامه نویسی ژنتیکی، هوش مصنوعی، تصویربرداری عصبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.