درآمدی بر نقش استارتاپ ها در تحقق دانشگاه نسل سوم

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME06_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 408
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمود مهدی زاده

گروه مدیریت کسب و کار، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مهدی هاشم خانی

گروه مدیریت کسب و کار، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

علی کاظمیان

گروه مدیریت کسب و کار، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

امیررضا علیزاده مجد

گروه مدیریت کسب و کار، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

امروزه ماموریت دانشگاه ها همراستا با تغییر و تحولات جهانی و در راستای پاسخگویی به نیازهای کلیدی جامعه تغییر کرده است و به سوی ارائه راه حل هایی برای پاسخگویی به مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیل یافته است. دانشگاه های توسعه یافته امروزی که از آنها به عنوان دانشگاه نسل سوم یاد می شود، در کنار ارائه راه حل ها، مجری ایده های کارآفرینانه خویش نیز هستند تا بتوانند به بهترین شکل در مسیر شکوفایی اقتصادی و اجتماعی جامعه موثر باشند. متقارن با توسعه دانشگاه نسل سوم، استارتاپ ها نیز که پدیده های نوظهوری هستند با کشف فرصت ها و با حداقل سرمایه و امکانات دست به ابداع و نوآوری های کارآفرینانه ای می زنند تا در مسیر رشد اقتصاد ملی و پویایی جامعه سهمی داشته باشند. بنابریافته های پژوهش و با توجه به اهداف مشترک دانشگاه نسل سوم و کسب و کارهای نوپا این دو عنصر سازنده می توانند با مشارکت و هم افزایی موجب رشد و توسعه محیط کسب و کار شوند. به عبارت دیگر، استارتاپ ها می توانند در جهت توسعه و بقای کسب و کار خویش ازقابلیت های دانشگاه نسل سوم در جذب منابع انسانی متخصص، مشاوره تخصصی، آموزش، کارآموزی/کارورزی، تحقیق و توسعه، جذب سرمایه گذار، حمایت مالی، توسعه قابلیت های شبکه ای و ترفیع، استفاده کنند. بنابراین استارتاپ ها می توانند، با بهره مندی از ظرفیت های موجود، موجب تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم در راستای کارآفرینی و رشد اقتصاد ملی شوند. این پژوهش درصدد پاسخگویی به این سوال است که استارتاپ ها چه نقشی در تحقق دانشگاه نسل سوم، ایفا می کنند.

کلیدواژه ها

دانشگاه نسل سوم، کارآفرینی، استارتاپ، کسب و کار نوپا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.