کواترنر دوران چهارم زمین شناسی و اهمیت آن در دوران مطالعات محیطی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: دومین همایش علوم زمین و نکوداشت استاد پیشگام علم زمین شناسی ایران دکتر عبدالکریم قریب
  • کد COI اختصاصی: GEOSYMAIAU02_196
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 9025
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد معتمد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران ایران

چکیده

زمان کوتاهی است که کواترنر دوره چهارم زمین شناسی در دانش زمین شناسی جای پراهمیتی را اشغالکرده است تا ابتدای قرن حاضر مطالعه سنگها و فسیل ها بخصوص بررسی انچه مربوط به گذشته های دور دست زمین شناسی بوده تمام وقت زمین شناسان را به خود اختصاص میداد در روی نقشه های زمین شناسی ایران حتی تا چند سال پیش کواترنر بدون هیچ گونه مشخصات و توضیحات فقط به رنگ سفید دیده می شود بسیاری از این متخصصین زمان کوتاه کواترنری را در مقابل زمانهای بسیار طولانی گذشته در مقیاس چندین دهها میلیون سال خالی از اهمیت فرض می کردند بهعلاوه امکانات تطابق و زمان بندی زمانهای گذشته خیلی راحت تر در اختیار علاقمندان قرار داشت و فکر می کردند که از نظر منابع معدنی و غیرمعدنی مطالعه زمانهای گذشته مفید تر است و هم اکنون نیز دانشجویان زمین شناسی هم در مورد آب و هوا و تغییرات حیات در زمین در پرمین خیلی اسانتر ازتغییرات شرایط ده هزارسال پیش صحبت می کنند.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.