بررسی نقش پتانسیل های بومی روستای ژاله گه در جذب گردشگران

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی و یازدهمین همایش ملی گردشگری جغرافیا ومحیط زیست پایدار
  • کد COI اختصاصی: TGES11_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 353
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محجوب سادات تقوی

کارشناسی ارشد معماری دانشگاه رازی

اله بخش کاووسی

استادیار معماری دانشگاه رازی

چکیده

در جهان کنونی،گردشگری صنعتی پاک و سومین پدیدهی اقتصادی پویا، پر رونق و رو به توسعه است که پس از صنعت نفت و خودروسازی در جایگاه سوم قرار گرفته است، در جهان مدرن و صنعتی امروز، نیاز بشر به تفریح، گردش و بهره گیری از مواهب موجود در نواحی بکر طبیعت بیش از پیش احساس می شود. برخلاف اعتقاد بسیاری از هموطنان ایرانی که استان کرمانشاه و به خصوص شهرهای مرزی آن را شهرهایی نا امن و فاقد جاذبه های گزدشگری می دانند، استان کرمانشاه و به ویژه منطقه ی غربی استان به دلیل اب و هوای گرمسیری مقصد مناسبی برایاقامت های زمستانی می باشند و همینطور استان کرمانشاه به دلیل اهمیت آن در زمان سلسله ی ساسانیان، از آثار گردشگری فاخری از آن زمان و همین طور به دلیل منابع طبیعی غنی از آثار مربوط به دوره های مربوط به انسان های اولیه برخوردار می باشد. هدف از نگارش این مقاله بررسی نقش توانمندی های بوم گردی روستای ژاله گه سرپل ذهاب در جذب گردشگران است. روش تحقیق نیز از نوع تحلیلی، توصیفی می باشد. نتایج تحقیق نشان می دهد این روستا از لحاظ منابع طبیعی، جذابیت های پیرامون و دسترسی، از وضعیت مناسبی برخورار است، اما از نظر امکانات رفاهی گردشگران کمبودهایی دارد که الزام است دولت و بخش خصوصی در راستای رفع این کمبودها اقدام نمایند.

کلیدواژه ها

گردشگری، معماری، پایداری، جاذبه های گردشگری، روستای ژاله گه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.