مزایایی استفاده از فناوری بلاکچین در بازاریابی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MIACONF01_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 990
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن شفیعی علوی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه فناوری اطلاعات ، واحد شیراز ، دانشگاه آزاد اسلامی ، شیراز ، ایران

امیررضا استخریان حقیقی

استادیار گروه فن آوری اطلاعات ، واحد شیراز ، دانشگاه آزاد اسلامی ، شیراز ، ایران

چکیده

فناوری بلاکچین نوعی پایگاه توزیع داده ای دیجیتال است که میتواند موازی با ثبت داده ها، آن ها را تصحیح کند و اطلاعات را در شبکه ی وسیعی از سیستم های مختلف میان همه اعضا به اشتراک بگذارد. فناوری بلاکچین با عینیت دادن به پروسه های تبادل اطلاعات، امکان اعتمادسازی بی نظیری را در اختیار کسبوکارها قرار میدهد و هدفگذاری تبلیغات را دقیقتر میکند. این تکنولوژی قرار است فضای اتوماسیون بازاریابی را طی دوره های پیش رو عوض کند؛ به طوری که بازاریابان بتوانند برای ایجاد روابط مبتنی بر اعتماد با مشتریان بالقوه و بالفعل خود، ابزارهای بیشتری نسبت به آنچه امروز وجود دارد در اختیار داشته باشند. هدف تحقیق حاضر بررسی مزایایی استفاده از فناوری بلاکچین در بازاریابی می باشد. تحقیق حاضر مروری بوده و نتایج حاصل بیانگر این است که فناوری بلاکچین در مرکز خود مقدم بر اصل عدم اعتمادی است که ضمانت میکند وجود هیچ نهاد مرکزی یا متمرکزی برای انجام یک تراکنش موفق (مالی یا غیر مالی) لازم نیست. برای بیشتر مصرف کنندگان، بلاکچین حکم نوعی تضمین امنیت و اعتماد را دارد که پیش از این بین برندها و مصرف کنندگان وجود نداشته است. این موضوع به احتمال زیاد در آینده برای برندها و خرده فروشهای سرتاسر جهان حکم نعمتی همواره را خواهد داشت؛ به ویژه به این دلیل که اعتمادسازی میان برندها و مشتریان امروزه یکی از بزرگترین چالشهایی است که پیش روی حوزه ی بازاریابی قرار دارد.

کلیدواژه ها

فناوری بلاکچین، بازاریابی، پایگاه داده، کسب و کار.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.