آسیب شناسی اختلالات رفتاری و یادگیری در آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: CPESC03_145
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 515
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شیرین میرحاج

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

مجتبی هاشم زاده

کارشناسی ارشد روانشناسی

چکیده

هدف اصلی این پژوهش آسیب شناسی آموزش وپرورش با تاکید بر اختلالات رفتاری و یادگیری بود و نتایج این مطالعه مشخص نمود که اهداف ترسیم شده برای آموزش وپرورش ( آنچه قصد شده ) با نتیجه وخروجی آن(آنچه اجرا شده) فاصله بسیاری وجود دارد وآموزش وپرورش توانائی پاسخگویی به نیازهای نسل حاضر را ندارد. .در این پژوهش که به شیوه کتابخانه ای و مصاحبه و تبادل نظر با دبیران،کارشناسان و سرگروهای آموزشی دروس مختلف تهیه گردیده سعی شده باتوجه به ضعف آموزش وپرورش خصوصا1 دوره متوسطه آسیب های وارده ناشی از نقایص تاریخی وسنتی و آسیب های برآمده از پدیده جهانی شدن که مبین این واقعیت است که مدارس کشور جوشش حقیقی، علمی، تحقیقی لازم، شادابی های انسانی و روابط دوستانه و صمیمانه بین معلمان ودانش آموزان را ندارد و تنها با گذراندن تعالیم بی روح روزمره با موارد از پیش تعیین شده بسنده کرده است. دراین فضا تحرک کافی درجهت اهمیت قایل شدن به تربیت، تعلیم خلاقیت، هنر، مثبت اندیشی، مثبت زیستی، فراگیری مهارت وبسیاری عناصر لازم برای زندگی مؤثـر و سازنده ندارد و این باعث ایجاد مدارس وکلاس های "مستتر وغیر رسمی“ شده است. که ضرورت باز تعریف کارکرد عناصر مختلف (معلم، دانش آموز، محتوای آموزشی، مدرسه و...) و فرایند یاددهی -یادگیری را ضروری نماید که به شرح متن مقاله خواهد آمد بنا برابن برای رسیدن به چشم انداز 1404 و رسیدن به توسعه و نو آوری نیاز به دستیابی به فکر خلاق وبرای عبور از چالش های پیش رو نیاز به تفکر انتقادی و برای ایفای نقش شهروند جهانی نیاز به فراگیری مهارت می باشد.

کلیدواژه ها

آسیب های عنصری و فرایندی ، اختلالات رفتاری و یادگیری، مدارس مستتر، آموزش و پرورش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.