پایش شبکه های اجتماعی مبتنی بر رگرسیون پواسن پر صفر (فاز یک)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC17_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 500
نویسندگان
دانشجوی دکترا، دانشگاه یزد
استاد، دانشگاه یزد
دانشیار، دانشگاه شاهد
دانشیار، دانشگاه یزد
چکیده
در چند سال اخیر توجه ویژه ای به پیدا کردن انواع ناهنجاری در شبکه های اجتماعی با استفاده از روش های کنترل فرایند آماری شده است. یک رویکرد بکارگرفته شده در این حوزه در نظر گرفتن مدلی آماری برای نمایش شبکه های اجتماعی و استفاده از نمودارهای کنترل کیفیت برای نظارت بر تحت کنترل بودن پارامترهای مدل است. در این مقاله ما به دنبال پیدا کردن زیر گروه های ناهنجار در شبکه های اجتماعی در فاز یک با استفاده از این رویکرد هنگامی که داده های شبکه ای ما از مدل آماری رگرسیون پواسن پرصفر پیروی می کند می باشیم. این نوع ناهنجاری هنگامی رخ می دهد که زیرگروهی از بازیگران شبکه رفتاری متفاوت با رفتار سایر اعضاء شبکه در تعداد ارتباطات بین یکدیگر در طی زمان دارند مثلا در کلاه بردارهای آنلاین افراد درگیر با یکدیگر هم کاری می کنند و زیر شبکه ای را در شبکه اصلی تشکیل می دهند. در این مقاله ابتدا نمودار کنترل کیفیت بر مبنای آزمون نسبت درست نمایی را برای مدل رگرسیون پواسن پر صفر معرفی و سپس از طریق شبیه سازی به بررسی توان آزمون برای شناسایی تغییرات با دلیل در پارامترهای مدل در فاز یک می پردازیم. نتایج توانایی روش پیشنهاد شده را در شناسایی تغییرات در زمان های مختلف نشان می دهد.کلیدواژه ها
ناهنجاری، شبکه های اجتماعی، مدل رگرسیون پر صفر، تست نسبت درست نمایی، فاز یکمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.