ارایه مدل مکانیابی تسهیلات برای طراحی شبکه جهانی زنجیره تأمین حلقه بسته
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC17_043
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1000
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مهندسی، دانشگاه پیام نور تهران شمال
استادیار دانشگاه پیام نور تهران شمال
چکیده
برنامه ریزی استراتژیک برای شبکه های زنجیره تامین، مستلزم در نظر گرفتن جریان محصولات در شبکه و یافتن بهترین نقاط بالقوه جهت مکان یابی تسهیلات مربوطه است. تصمیم گیری در مورد مکان یابی تسهیلات عمدتاً از تصمیم گیری های بلندمدت و استراتژیک شرکت های بزرگ خصوصی و دولتی است و هزینه های بالای آن، موجب شده قابلیت اطمینان سیستم در شرایط مختلف مورد ارزیابی قرار گیرد. در مکان یابی تسهیلات قابل اطمینان امر مهمی است که در هنگام اخذ تصمیمات استراتژیک می بایست آن را مد نظر قرار داد تا در هنگام عدم کارکرد و خرابی یکی از اجزاء، سیستم با کم ترین زیانی به کارکرد خود ادامه دهد. لذا در این پژوهش به مدلسازی مکان یابی تسهیلات با در نظر گرفتن قابلیت اطمینان در شبکه زنجیره تامین پرداخته شده است. در این مقاله برای شبکه زنجیره تأمین حلقه بسته یک مدل ریاضی ارائه شد که در آن عوامل جهانی نظیر عوارض گمرکی و نرخ تبدیل ارز لحاظ شدهاست. مدل یاد شده یک مدل برنامه ریزی خطی چند هدفه عدد صحیح - مختلط تحت تقاضای نامعین است. برای حل مسئله بهینه سازی از رویکرد مبتنی بر برنامه ریزی فازی استفاده می شود. اعتبارسنجی مدل با کمک تحلیل حساسیت توسط نرم افزار گمز انجام و اهداف چندگانه و عدم قطعیت بطور هم زمان در شبکه زنجیره تأمین حلقه بسته در نظر گرفته شد.کلیدواژه ها
مدیریت زنجیره تأمین، زنجیره تأمین حلقه بسته، لجستیک معکوس، عدم قطعیت، تجارت بین المللیمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.