بررسی ارتباط میزبانی رویدادهای ورزشی بر کسب پیروزی توسط تیم های ورزشی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی پژوهش های نوین در علوم ورزشی و تربیت بدنی
  • کد COI اختصاصی: NRSSPE05_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 430
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد مرادی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مدیریت ورزشی گرایش مدیریت رویدادهای ورزشی، دانشگاه رازی کرمانشاه

کیوان شعبانی مقدم

استادیار گروه مدیریت ورزشی گرایش مدیریت رویدادهای ورزشی، دانشگاه رازی کرمانشاه

چکیده

اهداف: هدف از تحقیق تحلیل مزیت های میزبانی رویدادهای ورزشی بر کسب پیروزی توسط تیم های ورزشی (مطالعه موردی لیگ فوتبال ایران) می باشد. روش کار: روش تحقیق حاضر کیفی است و در آن، از روش معرفی شده توسط پلارد (1986) جهت محاسبه مزایای بازی در خانه در طی فصل استفاده می شود. بدین منظور، تعداد امتیازاتی که تیم در هر فصل در شرایط میزبانی کسب کرده در نظر گرفته می شود. تجزیه و تحلیل داده های تحقیق با استفاده از نرم افزار spss انجام می گیرد. از روش آماری خی دو برای تشخیص تفاوت های آماری استفاده می شود. سطح معناداری 0/05 درنظر گرفته می شود. یافته ها: در ابتدا تعداد فراوانی میزبانی در دو سطح میزبان و مهمان بررسی شده است. برای این بررسی از تعداد و درصد میزبانی به نسبت مهمان بودن تیم های فوتبال لیگ برتر استفاده شد. تیم ها تعداد 399 بازی را به صورت میزبان و 283 بازی نیز به صورت مهمان به مصاف رقیبان خود رفته اند. همانطور که در جدول زیر مشخص است درصد میزبانی 58 درصد است و مقدار مهمان بودن تیم ها 42 درصد می باشد. نتیجه گیری: تحقیق حاضر نشان داد که بازی در خانه تأثیر در سه لیگ فوتبال، ایران در فصل اول برجا می گذارد که همسو با نتیجه با لیگ های کشورها، بنابراین به نظر می رسد که بازی در خانه در لیگ های فوتبال هنوز برای کسب نتیجه نهایی جهت تیم های میزبان مزیت است. بررسی نتایج تحقیق حاضر هم بر این نتایج صحه می گذارد و نشان می دهد که میزان تأثیر میزبانی به مقدار است که در مطالعات مشابه گزارش شده است.

کلیدواژه ها

میزبانی، رویداد، لیگ ورزشی، فوتبال، پیروی مسابقات، لیگ فوتبال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.