تحلیل مدل موانع تامین مالی کارآفرینان ورزشی در استان خراسان جنوبی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی پژوهش های نوین در علوم ورزشی و تربیت بدنی
  • کد COI اختصاصی: NRSSPE05_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 193
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاظم چراغ بیرجندی

استادیار گروه تربیت بدنی، واحد بیرجند، دانشگاه آزاد اسلامی، بیرجند، ایران

فاطمه چهکندی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزش، دانشگاه آزاد ا سلامی، بیرجند، ایران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر، تحلیل مدل موانع تأمین مالی کارآفرینان ورزشی در استان خراسان جنوبی، بود. روش تحقیق از نوع توصیفی- پیمایشی بود که به شکل میدانی انجام شد. جامعه آماری تحقیق، کلیه مدیران باشگاه های ورزشی در استان خراسان جنوبی به تعداد 121 نفر بودند که نمونه بر اساس جدول مورگان به تعداد 136 نفر انتخاب شدند و شیوه نمونه گیری با توجه به وسعت استان خراسان جنوبی به صورت خوشه ای چند مرحله است که در مرحله انتخاب اعضاء نمونه به صورت تصادفی در دسترس انتخاب شدند. ابزار مورد استفاده در پژوهش پرسشنامه اقتباس گرفته از پژوهش کریمی و بوذر جمهری (1392) و پژوهش چیت سازان و همکاران (1398) بود که بعد از بومی سازی در حوزه ورزش و 10 تن از متخصصین رسید و پایایی آن در یک آزمون مقدماتی با 30 آزمونی و با آلفای کرونباخ (α=0/94) محاسبه شد. برای تجزیه و تحلیل نتایج داده ها از روش های آماری توصیفی، استنباطی، آزمون کلموگروف- اسمیرنف، تحلیل عاملی تأئیدی و مدل سازی با استافده از نرم افزارهای اس. پی. اس.اس نسخه 22 و اسمارت پلاس نسخه 3 استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد، موانع تأمین مالی کارآفرینان عبارتند از موانع رقابتی، آموزشی، تسهیلاتی، جذب سرمایه های خارجی و حمایتی و همچنین شاخص های پایایی ترکیبی، AVE و (R(2 حاکی از برازش مطلوب مدل موانع تأمین مالی کارآفرینان ورزشی دارد. لذا با توجه به یافته ها پیشنهاد می شود، برای بهبود شرایط کسب و کارهای ورزشی، دولت و سازمان های مربوطه در تأمین مالی کارآفرینان ورزشی با دادن تسهیلات بانک، جذب سرمایه های خارجی و بهبود فرآیند آموزش همکاری لازم را انجام دهند.

کلیدواژه ها

تأمین مالی، کارآفرینان ورزشی، موانع رقابتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.