بررسی میزان نیاز پرداخت های الکترونیکی به ارزهای دیجیتال

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی تحقیقات کاربردی در علوم اقتصاد، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: HGSEC04_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 581
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هدایت حسین زاده

استاد یار، گروه اقتصاد، دانشگاه پیام نور، ایران

یوسف قربان زاده نظرلو

دانشجوی کارشناسی ارشداقتصاد، دانشگاه پیام نور واحد تبریز

چکیده

با وجود رکود تجاری در جهان به ویژه در خرده فروشی بعد از شیوع کرونا اکنون ما شاهد افزایش تجارت الکترونیکی با شیب صعودی بیشتری هستیم از سوی دیگر معایب ارز های فیات و استفاده ابزاری دولت ها هم در سیاست های داخلی و هم در سیاست های خارجی شروع نگارش تحقیق حاضر را رقم زد تا با بررسی سیر تحولات پرداخت های الکترونیکی، میزان نیاز تجارت الکترونیک را به یک ارز دیجیتال قابل قبول و استاندارد در مبادلات به دست آوریم بر این اساس آمار و داده های کمی و کیفی تغییرات این بخش را با جمع آوری اطلاعات از منابع معتبر بررسی کرده و نحوه، میزان افزایش پرداخت های تجارت الکترونیکی را رصد نمودیم. همچنین بیت کوین به عنوان نماینده ای از ارزهای دیجیتال امروزی را در کاریرد پرداختی و موارد مصرف آن مورد بررسی قرار داده و در پی آن به نظرات و تحقیقات انجام شده نظر کردیم. نتایج به دست آمده نشان از آن دارد که پرداخت های الکترونیکی هم در سیر طبیعی آن و هم با شرایط ایجاد شده ( شیوع کرونا ) یک روند افزایشی داشته است از طرفی با ورود ارز دیجیتال و بررسی نظرات منتقدین می توان گفت که ارز دیجیتال امروزی قدرت لازم جهت استفاده در پرداخت های تجارت الکترونیکی را نداشته و نیاز مند اصلاحات و تکمیل بیشتر است با جمع بندی کلیه اطلاعات مورد تحقیق می توان گفت که دنیای تجارت الکترونیک متحول شده ی امروزی برایاستفاده از یک ارز دیجیتال قانونی، علمی ناگزیر است و ظهور یک ارز/ ارزهای دیجیتال استاندارد به منظور استفاده عمومی در پرداخت های مبادلات تجارت الکترونیک در آینده ای نه چندان دورقوت بیشتری یافته است.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک، پرداخت الکترونیکی، ارز دیجیتال، بیت کوین، ارزفیات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.