بررسی و مقایسه روشهای آموزش الکترونیک در ایران و سایر کشورها

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: ESPCER02_131
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 295
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پرشنگ نصراللهی

دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش ،دانشگاه پیام نور واحد، میاندوآب- ایران

محمدباقر اکبرپور زنگلانی

استاد یار گروه علوم تربیتی - دانشگاه پیام – تهران - ایران

چکیده

ظهور فناوریهای نوین ارتباطی و اطلاعاتی موجب پیدایش مفاهیم واصطلاح های جدید شده است که یکی از آنها یادگیری الکترونیک می باشد. به منظور برقراری فرصت برابر آموزشی از سطح ابتدایی تا آموزش عالی، رفع مشکلات آموزشهای حضوری و رفع تبعیض های اقتصادی، جغرافیایی، فرهنگی، جنسیتی در آموزش و برقراری پیوند بین زندگی و تحصیلات را می توان از عوامل مهم شکل گیری نظام نوین آموزش از دور و یادگیری الکترونیک معرفی نمود.امروزه تمام کشورهای دنیا با بهره گیری ازفنّاوری اطلاعات و ارتباطات در قالب آموزش الکترونیکی، آموزش رادیویی، آموزش تلویزیونی و حتی شیوه های ابتدایی آموزش مکاتبه ای و آموزش از راه دور فعالیتهای آموزشی خود را ارئه می دهند .در این مقاله سعی بر آن شده است که نحوه آموزش الکترونیک درکشور ایران و چند کشور دیگر جهان مورد بحث و بررسی قرار گیرد . که این امر به نوبه خود باعث می شود که دلیل به وجود آمدنیادگیری الکترونیکی و نحوه اجرای آن در کشورها مورد تحلیل قرار گرفته و بتوان از تجربیات آنها در امر یادگیری به این روش نوین بهره برداری لازم را انجام داد. لازم به ذکر است با شیوع بیماری کرونا در ایران و سراسر جهان اهمیت این نوع آموزش و ایجاد بسترهای لازم فناوری و اطلاعاتی برای آن بیش از بیش آشکار شده و تمام کشورها در تلاش برای به دست آوردن بهترین فناوری در این مورد هستند همچنان که در کشور ما شبکه آموزش دانش آموزی ( شاد) برای آموزش الکترونیک دانش آموزان به صورت غیر حضور یایه گذاری شده است و با وجود مشکلات زیاد در این برنامه تلاش برای بهبود و ارتقای آن همچنان ادامه دارد.

کلیدواژه ها

یادگیری الکترونیک ، فناوری اطلاعات ، شبکه آموزش دانش آموزی ( شاد)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.