بررسی سیستم ICF با تمرکز بر نقش آن در ساختمان سازی صنعتی در کشور ایران

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: CMUECONF04_057
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 716
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی قهرمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

افشین قربانی پارام

عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، دکتری معماری از ایتالیا

چکیده

امروزه با افزایش جمعیت و نیاز گسترده و روزافزون جامعه به ساختمان در کشورهای در حال توسعه از جمله ایران، افزایش قیمت تمام شده مسکن و کیفیت پائین شیوه های سنتی ساخت و ساز در مقیاس انبوه، ضرورت استفاده از صنعتی سازی ساختمان با بهره گیری از سیستم های نوین ساختمانی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. در همین راستا با توجه به نیاز جامعه در جهتبرآورده ساختن صنعتی سازی و سرعت ساخت و ساز بهره گیری از روش های نوین ساختمانی در جهت صنعتی سازی ساختمان ضروری می نماید. از جمله مسائلی که جامعه را نیازمند سیستم های صنعتی ساخت می سازد افزایش جمعیت و عدم پاسخ سازه های سنتی به سرع ت روز به رشد جمعیت است. یکی از سیستم های ساختمانی که به تازگی در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته استسیستم ICF یا قالب های عایق ماندگار می باشد که با بررسی تحقیقات پیشین پژوهشگران می یابیم که کسانی که این سازه را مورد بررسی قرار داده اند تمرکز خود را بر مقایسه آن با سازه های سنتی قرار داده و گاهاً از مزایای آن در ساختمان سازی نوین چشم پوشیده اند. این پژوهش با هدف شناخت بهتر سازه مورد نظر و بهره گیری بیشتر از این سازه نوین به معرفی و بررسی جنبه هایمختلف کارکرد آن در ساختمان سازی صنعتی می پردازیم و در پی آنیم که بتوان این سیستم را به عنوان یکی از سازه های سبک و پرکاربرد در صنعتی سازی ساختمان به افراد فعال در این حوزه معرفی نمود. در این پژوهش با بررسی صنعتی سازی و مفهوم آن در دنیای مدرن با معرفی سیستم نوین آی سی اف و تعریف جزئیات اجرائی آن در تلاشیم با برشمردن مزیت های چشمگیر این سازه،مشکلاتی در انتخاب این سیستم وجود دارد را شناسائی کرده و با شفاف سازی تاثیرات مثبت آن در ساختمان سازی صنعتی بیش از پیش آن را به عنوان یکی از عوامل موثر در مدیریت هزینه و زمان در بحث ساختمان سازی مورد توجه قرار دهیم. برای بررسی این موضوع و کسب اطلاعات از روش مطالعه کتابخانه ای و نتیجه گیری تحلیلی بهره گرفته شده است و در پایان با شناخ ت این سیستمنوین ساختمانی به عنوان یک روش ساخت صنعتی که می تواند ما را در رسیدن به اهداف کشور در بخش انبوه سازی مسکن یاری رسانده و آن را به عنوان سازهای در دسترس و قابل تولید در کشور که میتواند جایگزین مناسبی برای ساخت و ساز سنتی باشد معرفی خواهیم نمود

کلیدواژه ها

صنعتی سازی، سیستم آی سی اف، فناوری نوین ساختمانی، عایق نوین، انبوه سازی، برنامه ریزی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.