بررسی رابطه اختلالات ریاضی با مدرسه هراسی در دانش آموزان دوره ی ابتدائی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی، روانشناسی و مشاوره ایران
  • کد COI اختصاصی: PCCONF07_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 600
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم سعیدی

دانشجو کاردانی آموزش ابتدائی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان

چکیده

همان گونه که هر عاملی سبب ترس کودکان و نوجوانان می گردد، دارای ویژگی هایی است که باعث برانگیختن هیجان های نا خوشایند در آن ها می شود .پذیرفتنی است که دانش آموزان مبتلا به مدرسه هراسی بطور خود آگاه و ناخودآگاه در قبال برخی از جنبه های مدرسه ،هیجاناتی را داشته باشند. ترس از مدرسه یک مقوله ی است اجتماعی که از دیرباز تا کنون از سوی جامعه شناسان مورد مطالعه قرار گرفته است. مدرسه هراسی می تواند مشکلات و آسیب های جدی برای خانواده ها،مدرسه و جامعه را به همراه داشته باشد. اختلالات یادگیری را به عنوان یکی از دلایل مدرسه هراسی در دانش آموزان ابتدایی میتوان یاد کرد ؛ که همین دلیلی مهم و قابل تامل برای والدین و مدرسه است. اختلالات یادگیری تحصیلی به سه دسته قابل تقسیم هستند و می توان آن ها را اختلال درخواندن،اختلال در نوشتن و اختلال در ریاضی را طبقه بندی کرد. همچنین هرکدام از این اختلالات می توانند به صورت های مختلفی نمود پیدا کنند. روش پژوهشی این مقاله به بصورت کتابخانه ای بوده و به بررسی رابطه اختلالات ریاضی بامدرسه هراسی دانش آموزان دوره ابتدائی می پردازد و هدف آن نشان دادن تاثیر اختلالات به ویژه اختلال ریاضی بر عملکرد دانش آموزان است.بعد از بررسی ها و پژوهش های متعدد در این باره دریافتیم که بین مدرسه هراسی و دانش آموزان دارای اختلال ریاضی، رابطه ی معنا داری وجود دارد و در صورت عدم ریشه یابی و درمان این اختلالات تاثیرنامطلوبی بر آینده ی فرد خواهد گذاشت.

کلیدواژه ها

مدرسه هراسی، دانش آموز، اختلالات یادگیری، اختلال ریاضی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.