تاثیر رشد وفاداری مشتری بر سودآوری در خدمات مالی با نقش میانجی وفاداری عاطفی و وفاداری متقابل در بانک تجارت

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی تحقیقات کاربردی در اقتصاد پویا، مدیریت و حسابداری نوین
  • کد COI اختصاصی: DEMMA01_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 805
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسفندیار ملکیان کله بستی

عضو هیات علمی دانشگاه مازندران

ربابه یوسف نژاد

دانشجوی دکترای دانشگاه مازندران

مصطفی ملکیان

دانشجوی دکترای دانشگاه تهران

مجتبی محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حسابداری موسسه آموزش عالی پارسا

چکیده

هدف از پژوهش حاضر تاثیر رشد وفاداری مشتری بر سودآوری در خدمات مالی با نقش میانجی وفاداری عاطفی ووفاداری متقابل در بانک تجارت میباشد. این پژوهش بر حسب هدف از نوع كاربردی و از نظر روش، توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش شامل كلیه ی مشتریان بانک تجارت در استان مازندران كه تعداد آن نامشخص می باشد. براساس فرمول كوكران نامحدود، در این پژوهش تعداد نمونه را 384 نفر در نظر گرفته كه این تعداد با روش غیراحتمالیدر دسترس انتخاب شده است. برای جمع آوری داده های اولیه ای كه مورد مطالعه قرار گرفت نوع روش، میدانی می باشدو ابزارگردآوری داده های اولیه مورد بررسی پرسشنامه پنج گزینه ای لیکرت بوده و همچنین از روش كتابخانه ای برایجمع آوری داده های ثانویه استفاده شده است. ازدو روش اعتبار، محتوا و صوری برای اعتبار این پرسشنامه مورداستفاده قرارگرفته است و با استفاده از آلفای كرونباخ نیز پایایی آن مورد تحلیل قرار گرفته است كه رقم پایایی كل برابربا 0/88 می باشد. همچنین برای آزمودن فرضیه های پژوهش می توان از روش مدل سازی معادلات ساختاری و نرم افزارsmartpls استفاده شود. نتایج پژوهش نشان داد كه وفاداری شناختی بر وفاداری عاطفی و سودآوری در خدمات مالی تاثیر مثبت و معناداری دارد، وفاداری عاطفی بر وفاداری متقابل و سودآوری در خدمات مالی تاثیر مثبت و معناداریدارد، وفاداری متقابل بر اثر وفاداری و سودآوری در خدمات مالی تاثیر مثبت و معناداری دارد، اثر وفاداری بر سودآوریدر خدمات مالی تاثیر مثبت و معناداری دارد و همچنین وفاداری مشتری بر سودآوری در خدمات مالی با نقش میانجیوفاداری عاطفی و وفاداری متقابل تاثیر معناداری دارد.

کلیدواژه ها

وفاداری مشتری، سودآوری، خدمات مالی، وفاداری عاطفی، وفاداری متقابل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.